Annonce
Digitalt

Test: Sådan lukker du børn, dyr og anden baggrundsstøj ude fra dine telefonmøder

Play! 4 fra Creative fylder minimalt, men gør en kæmpe forskel, hvis du holder telefonmøder og gerne vil have bedre lyd og færre forstyrrelser. Pr-foto
Play! 4 fra Creative er en smart lille DAC (digital til analog converter), der aktivt fjerner baggrundsstøj og auto-muter, når du ikke selv siger noget på telefonmøder.

Hvis du er én af dem, der deltager i flere og flere telefonmøder over Skype, Microsoft Teams eller Zoom, og indimellem arbejder hjemmefra, så har du sikker oplevet, at et barn, en hund eller noget helt tredje pludselig også deltager på mødet. Eller at du lige er kommet med et guldkorn, som ingen reagerer på, fordi dit headset har stået på mute.

Det er netop disse scenarier, som Play! 4 fra Creative adresserer. Den lille DAC sluttes til computeren via USB-C, og så kan man slutte sit almindelige headset til Play! 4 via et jackstik. Nu har Play! 4 overtaget kontrollen, og selvom den lille DAC ikke ser ud af meget, kan den forbedre dine opkald på flere områder.

Automatisk og hele tiden

Play! 4 har tre greb for at optimere lyden på dine telefon-møder.

For det første optimerer Play! 4 lydkvaliteten på dine opkald, da den lille DAC understøtter 192 kHz/24 bit PCM op til 110 db. Oversat til dansk, så lyder du bedre, når du siger noget.

Du forbinder Play! 4 til computeren via USB-C, men kan evt. bruge en USB-A-adapter, hvis det er en ældre pc. Headsettet skal dernæst forbindes via almindeligt jackstik, og voila - så har Play! 4 overtaget kontrollen. Pr-foto


For det andet sørger Play! 4 aktivt for at mute dit headset, når der er brug for det, og vice versa. Play! 4 muter dit headset, når du ikke siger noget, men i det øjeblik, du åbner munden og deltager, un-muter den. På den måde er der aldrig utilsigtet baggrundsstøj fra dit headset – der åbnes kun op for lyden, når du har noget på hjerte.

For det tredje vil Play! 4 aktivt opfange og minimere uønsket baggrundsstøj fra fx trafik, støvsugere eller dyr. Så selv når du taler, vil evt. baggrundsstøj fylde mindre. Dette er muligt via den indbyggede NoiseClean-teknologi, som analyserer baggrundsstøj og fjerner den. Det fungerer bedst, hvis baggrundsstøjen er statisk – som fx en støvsuger.

Annonce

Mærkbar forskel

Jeg har testet Play! 4 på en række møder foretaget fra hjemmekontoret, mens der er foregået hjemmeskoling i baggrunden, og det er en mærkbar forbedring – man vender sig hurtigt til, at man ikke skal mute hele tiden, og hvis der er en støvsuger, der kører i baggrunden, kan Play! 4 stort set eliminere støjen fra den.

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen indeholder affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne


Til prisen er Play! 4 en rigtig fin opgradering af både lydkvaliteten under og selve oplevelsen af telefonmøder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce