x
Annonce
Digitalt

Test: Sennheiser HD 450BT er en billig indgang til trådløs, støjreduceret lyd

HD 450BT kommer med en nylon-taske, og de fylder minimalt, hvis man skal have dem med i sin rygsæk på farten. Pr-foto
Sennheiser tager kampen op med Sony og Bose med et par rejsevenlige, støjdæmpede og trådløse høretelefoner

Der er stor efterspørgsel på høretelefoner med aktiv støjreduktion, og Sennheiser kommer med HD 450BT med et kvalificeret bud i den billige ende af skalaen. Der er nemlig et kæmpe og hastigt voksende udvalg af trådløse høretelefoner, som både byder på god lyd og aktiv støjreduktion – men HD450BT skiller sig ud på prisen, for de lyder alt andet end billige.

Annonce

Om testen og prislinks

Produkterne, vi anmelder i Jysk Fynske Medier, er udlånt af virksomheden bag produktet. Vi tester og anmelder altid objektivt, uden at virksomheden har indflydelse på processen eller den færdige anmeldelse.

Artiklen kan indeholde affiliate links til Jysk Fynske Mediers samarbejdspartner PriceRunner. Når læserne klikker på de links, modtager vi en mindre betaling, men de har ingen betydning for, hvilke tests vi bringer eller vores bedømmelse af produkterne.

Pæne og kompakte

Sennheiser HD 450BT kommer I et meget generisk hovedtelefon-design, der ikke gør nogen fortræd, men heller ikke skiller sig ud fra mængden. De kommer i glat, sort plastik med læderpuder på ørerne og en enkelt grå ring – også i plastik – nederst på hver bøjle. De fås dog også med omvendt fortegn i hvid med grå puder.

Høretelefonerne er meget kompakte, men ikke i en grad, så det går ud over komforten. De sidder komfortabelt på mit relativt store hoved, og jeg kan bruge dem med briller på. Den kompakte pasform har to fordele; de fylder ikke det store, selvsagt, og de sidder meget tæt. Sidstnævnte gør ikke noget dårligt for den aktive støjreduktion - tværtimod, mens førstnævnte understreger, at det her er et sæt høretelefoner, som er til at tage med på farten. Sennheiser inkluderer endda en lille, sort nylon-taske.

Masser af bas

HD450 BT har en dyb, insisterende bas, der er lige til den gode side for min smag. I den gratis Sennheiser-app kan jeg dog via equaliseren ramme det – for mig – rigtige lydbillede, og så er HD450 BT en fornøjelse at lytte til. Jeg har lyttet til bedre trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, men ikke i det her prisleje.

Den gratis app kan ud over equaliser og batteri-status ikke andet end at opdatere hovedtelefonerne, og den app må Sennheiser da gerne kaste lidt kærlighed efter. Her kan andre apps tilbyde et hav af presets, indstillinger til støjreduktion og forskellige lydindstillinger til forskellige situationer, og det er smart.

Batteritiden på HD 450BT er 30 timer, og de lader via det medfølgende USB-C-kabel. Du kan betjene høretelefonerne med knapper på den højre hovedpude. Det kræver lige lidt tilvænning at huske, hvad der er hvad, men så fungerer det også.

Alt i alt er HD 450BT fra Sennheiser et sæt høretelefoner, du bør prøve, hvis du er ude efter trådløs lyd med aktiv støjreduktion, og du vil have mest muligt for pengene. De er nemme at have med på farten med det kompakte design, en fornuftig batteritid og en stabil forbindelse med bluetooth 5.0 – og efter lidt justering lyder de godt med understøttelse af både AAC og aptX.

Pris og tilgængelighed: Sennheiser HD 450BT kan købes online og i butikker. Vejledende pris er 1350 kr.

HD 450BT er meget kompakte, men de sidder fint på mit store hoved - også med briller. Sennheiser har sørget for, at man kan skrue op og ned for lyd, styre musik og opkald og tænde og slukke direkte på højre pude, og det er smart. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Omsætning boomer: Madspildsbutikker bugner af lækre varer under coronakrisen

Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Aarhus

Skleroseramte Kristine har corona: - Føles som om, man ikke kan trække vejret ordentligt

Alarm 112

Truede betjente med corona: Flygtet fange stadig på fri fod

Aarhus

- Vi har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende: Så hårdt er det østjyske turisterhverv ramt

Annonce