Annonce
Østjylland

Test: Udvider og holder åbent i påsken

Kviktestcenteret i Vitapark udvider efter påske sine åbningstider i hverdagene. Foto: Carina Mayner
Efter helligdagene udvider kviktest-centeret i Vitapark med flere timer hver uge. Og i Hou anbefales almindelige borgere at komme på særlige tidspunkter, hvor ventetiden er kortest.

Odder: Efterhånden som flere dele af samfundet åbnes, bliver der brug for flere testmuligheder. Derfor er der også åbent på teststederne i Odder og Hou i påsken, og et af centrene udvider efter påske de daglige åbningstider.

I Vitapark kan man få en kviktest, her er der normalt åbent kl. 14-19 på hverdage og kl. 11-16 i weekenderne. Men i påsken bliver der også åbent skærtorsdag, langfredag, lørdag 3. april, påskesøndag og 2. påskedag kl. 11-16.

Fra uge 14 bliver der endnu flere muligheder for at få en kviktest i Vitapark. Til den tid vil der være åbent kl. 9-19 på alle hverdage, så der er åbent dobbelt så mange timer som nu i hverdagene.

Annonce

Højskole poder selv

I Hou er der normalt åbent på Egmont Højskolen for kviktest tirsdage og og torsdage kl. 14-19, men skærtorsdag er der åbent kl. 11-16. Centeret er lavet i samarbejde med kommunen og Falck, og det bliver også brugt af højskolen, der selv har uddannet 14 podere, der kun må teste 300 elever og ansatte, der er tilknyttet skolen.

Derfor er der to køer, en til højskolebrug og en til andre borgere. Nogle gange er ventetiden forskellig, da Egmont Højskolen har uddannet flere podere, end Falck møder op med.

Derfor anbefaler Egmont Højskolen byens andre borgere til at komme i tidsrummene kl. 14-15.30 og efter kl. 18, da der er mindst ventetid i Falck-køen.

Der er også mulighed for at få en pcr-test i Spektrum Odder, her skal man på forhånd bestille tid på coronaprover.dk. Pcr-test kan bruges af alle over 2 år, mens man skal være 12 år for at få en kviktest. Til gengæld behøver man ikke bestille tid til en kviktest.

De aktuelle åbningstider og teststeder kan ses på corona.rm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce