Annonce
Østjylland

The Savage Rose fejrer 50-års jubilæum i Odder

Savage Rose med Annisette i forgrunden har 50 års jubilæum. Det bliver bl.a. fejret i Kulturkøkkenet i VitaPark. Foto: Naja Rosa Koppel

Nystartet kulturforening har trukket en musikalsk sværvægter til at spille og synge i det nyrenoverede kulturkøkken.

Den nystartede kulturforening Odder Little Culture Club har trukket en af Danmarks absolutte sværvægtere inden for dansk rock til byen.

Fredag 27. oktober besøger The Savage Rose med Annisette i spidsen Kulturkøkkenet i VitaPark.

- Vi har som mål at skabe kulturarrangementer af høj kvalitet med kunstnere, som har noget stort på hjerte. Og der er vist ikke nogen, som er uenige med mig i, at Annisette i sin 50 år lange karriere altid har haft noget stort på hjerte. Hendes indlevelse i musikken og hendes fantastiske stemme er stadig en kæmpe oplevelse, og vi er glade for, at bandet har vist os den tillid, at de har valgt at besøge os på deres 50 års jubilæumstur, fortæller Christian Schrøder, formand i Odder Little Culture Club.

Odder Little Culture Club


  • Odder Little Culture Club er en nyetableret forening, der med udgangspunkt i Kulturkøkkenet i Vitapark vil arrangere aftner med musik og kulinariske oplevelser.
  • Den nye kulturforening har offentliggjort to yderligere arrangementer: det er koncerten med Europas dygtigste jazzsangerinde Claire Martin, som besøger Kulturkøkkenet 2. december.
  • Til september kommer den tyske DJ og producer Parra for Cuva på besøg til en elektronisk kulturoplevelse i det gamle sygehuskøkken.
  • Man kan læse mere på foreningens hjemmeside olcc.dk
Annonce

Intimkoncert i det gamle sygehuskøkken

Arrangørerne forventer, at det bliver en både intim og nærværende oplevelse i Kulturkøkkenet, der formentlig vil være det mindste koncertsted på jubilæumsturen, der blandt andet runder Roskilde Festivalen. Den intime stemning er helt i tråd med kulturklubbens målsætninger.

- Vi holder af kulturoplevelser, hvor man som publikum kommer helt tæt på kunstnerne, og vi ved også, at det er noget, som kunstnerne holder af. Jeg er sikker på, at de kun 275 mennesker, som kommer til koncerten, vil opleve Anisette og bandet helt tæt på, understreger Christian Schrøder.

I 1967 samledes det purunge beatband The Savage Rose for første gang.

The Savage Rose består i dag af Annisette Koppel, datteren Naja Rosa Koppel og Amina Carsce Nissen på kor, Rune Kjeldsen, guitar, Frank Hasselstrøm, trækbasun og klaver, Jacob Haubjerg, bas, Anders Holm, trommer og Palle Hjorth på orgel, mellotron, trækharmonika og synth.

Billetsalget til koncerten er startet, og allerede i løbet af de første to dage blev over 50 pct. af billetterne solgt. Billetter kan købes via odderbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce