Annonce
Erhverv

The Square vokser atter - madpartner er trådt ind i forretningen på Torvet

Med Mads Munch "Vuk" som kok (billedet t.h.) består The Square nu af Benjamin Blender (i midten) og Jesper Bowman (t.v.) samt Gert Jakobsen, der ikke kunne være til stede, da dette billede blev taget. Foto: Line Kyed
Fusions-forretningen The Square på Torvet har fået deres egen kok i horsensianeren Mads Munch, også kendt som Vuk, der har 20-års erfaring som kok.

Horsens: Indtil for nylig udgjorde fusions-forretningen på Torvet The Square tresomheden Benjamin Blender, (Vinöl, mad og drikke), Jesper Bowman (vinylplader, Vinylbiksen) og Gert Jakobsen (hi-fi-udstyr, Bering Hi-Fi).

Men nu har en fjerde part, Mads Munch, i folkemunde kendt som Vuk, overtaget stedets mad-del. Det har han gjort med firmaet Vuk's Gastro.

Dermed har Benjamin Blender overdraget sin del af den gastronomiske kunnen til anden hånd.

Annonce

En Horsens-dreng

The Square åbnede 5. februar 2020 med fire rorgængere. Dengang var den fjerde mand Andrei Lazureanu, der for en periode trådte ind med sit cykelværksted The Bicycles.

Indtil for nylig stod den fjerde plads ledig. Den er nu atter blevet besat af Vuk's Gastro med Mads Munch, der forklarer om sit valg:

- Benjamin Blender har tidligere spurgt mig, om det her kunne være noget. Jeg kender også ret godt til Jesper Bowman, som jeg stod i kokkelære sammen med og deler interesse for vinylplader med. Så de to parter er mig ikke ukendte.

Mads Munch alias Vuk er den nye fjerde partner i firmaet The Square, der har ligget på Torvet siden februar 2020. Foto: Line Kyed

Mads Munch tager over 20-års erfaring med sig ind på The Square. Blandt andet har han arbejdet som køkkenchef på Corfitz og på det tidligere Hotel Danica her i byen og otte år på Schur Conference Center samt hos andre restauratører udenbys. Senest har han i fire måneder været køkkenchef på Rooftop i Skagen, inden han besluttede sig for at returnere til sin hjemby.

Annonce

Mere aftenåbent

Mads Munch er trods sine mange job rundt omkring en Horsens-dreng af hjerte.

Af den grund ved han også, at der skal en del til for at vænne horsensianerne til noget nyt.

Vi kan faktisk en hel del her, også selvom køkkenområdet og pladsen generelt ikke er så overvældende - men skidt med det - bare oplevelsen og maden er det

Mads Munch

- Vi kan faktisk en hel del her på The Square, også selvom køkkenområdet og pladsen generelt ikke er så overvældende - men skidt med det - bare oplevelsen og maden er det, siger Mads Munch, der har været i gang i knap en måned.

Af nye tiltag holder The Square åbent torsdage og lørdage aftener, og et nyt menukort er også på banen med retter til rimelige priser og mad lavet fra bunden, lyder det.

Annonce

Mindste af de største

Tidligere har Kaffe Brød & Co holdt til i lokalerne. Butikken lukkede i 2016. Nu arbejder de fire partnere på at få mere hverdagskultur ind i byen, på anderledes vis.

- Vi betegner os selv som Danmarks mindste storcenter. Det er vist ikke en overdrivelse med de i alt 120 kvadratmeter, vi i alt har til rådighed, siger Benjamin Blender.

- Men her er højt til loftet, tilføjer Jesper Bowman. Der er plads til debat, plads til at komme hinanden ved. Vi har arrangementer - debatmøder og musikalske indspark. Lokalpolitikere kommer her og bandmedlemmer fra Pretty Maids - og folk der lige får øje på os fra gaden.

- Nu skal vi bare have endnu flere horsensianere til at bruge byen og de tilbud, der er - blandt andet The Square. Det her er vores drøm, som vi håber, kan byde ind med en hyggelig og rummelig, afslappet kultur - hverdagskultur, lyder det fra Jesper Bowman og Benjamin Blender.


Annonce
Aarhus For abonnenter

Uro om kulegravning af omstridt psykolog: Sagen står til at blive skrinlagt - men er alle sten vendt i Aarhus?

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

61-årig kvinde død efter hestevognsulykke på Lille Torv

Aarhus For abonnenter

Guide til Michelin-kokkenes favoritspisesteder i Aarhus: Her tager vi hen i vores fritid

Kultur

Så lykkedes det endelig at finde en køber: Skovmøllen solgt og udvider åbningstiden

Aarhus

Politiker slår i bordet: - Træf beslutning om ny jernbane nu. Alt andet er urimeligt over for Solbjerg

For abonnenter

Anmeldelse: Føj for nogle ækle nisser på Netflix

Debat For abonnenter

Stiften mener: Sygeplejerskerne har fat i den lange ende

Podcast

Lyt: De rigeste i Danmark skovler penge ind - Bestsellerejer og Lego-milliardær mærker ikke meget til coronakrisen

Debat

En lærer færdes på en møgbeskidt århusskole: Er der overhovedet en nedre standard for rengøring på byens skoler?

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Byudvikling

Så får midtbyen flere idrætsfaciliteter: Den gamle arkitektskole skal tages i brug

Aarhus For abonnenter

Frustrationer står i flammer: Ulovlig strejke og trussel om masse-opsigelser på hospitalet i Skejby

Aarhus

Dagens corona-tal: Laveste antal smittede i Aarhus i to uger

Annonce