Annonce
Kultur

Thomas Helmig klar med ny single: Opfordrer til at se livet i øjnene

- En opfordring, kalder Thomas Helmig sin nye single "Saml Det Op", der udkommer 12. maj. Her ses han som gæst på sidste års Northside festival. 10. juni vender han tilbage samme sted for at optræde med sit band. Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Den 52-årige sanger og sangskriver er klar med ny single. "Saml Det Op" er en forsmag på et kommende album, der stadig er i støbeskeen.

AARHUS: - Det er ikke en sang, jeg har tænkt over. Det er en sang, jeg er væltet ind i.

Citat Thomas Helmig, som fredag 12. maj udgiver singlen "Saml Det Op".

Sangen, der er en forsmag på et endnu uafsluttet album, er, ifølge Helmig, en opfordring til alle om at tage ansvar og se livet i øjnene.

- Den bygger på fornemmelsen af, at man har været helt på toppen, og så lander man i hverdagens realiteter, fortæller den 52-årige sanger og sangskriver i en pressemeddelelse.

- Jeg fik det her indre billede af to mennesker, som står og kigger skamfuldt ned i gulvet uden at vide, hvordan de skal komme videre. Vi er nødt til at bukke os ned og samle det op, vi har tabt - selvom vi gerne vil undgå besværet, lyder det fra Thomas Helmig.

"Saml Det Op" er blevet til i samarbejde med produceren Emil Falk, som, udover at spille guitar i Helmigs band, har arbejdet sammen med navne som Anya, Kesi, Topgunn og Thøger Dixgaard.

Thomas Helmig optræder lørdag 10. juni på Northside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Annonce