Annonce
Erhverv

Thorborg-selskab med overskud trods corona: Udvider med ny afdeling i Aarhus

Peter Hørlüch, adm. direktør og partner i det Thorborg-ejede bureau KommPress, kan notere et tilfredsstillende overskud på cirka en halv million kroner i 2020 - trods coronaudfordringer. Foto: Nils Svalebøg
Trods mange aflyste opgaver i første halvår lykkedes det at komme ud med overskud for hele 2020 efter et stærkt andet halvår for Thorborg-ejet kommunikations- og PR-selskab.

Det går så godt for kommunikations- og PR-bureauet KommPress, der kom fint gennem coronaåret, at der nu åbnes en afdeling i Aarhus.

Det sker ved, at KommPress overtager Dahlqvist Kommunikation og gør firmaets indehaver, Mikkel Thomstrup Dahlqvist, til leder af afdelingen i Aarhus.

- Vi har gennem nogen tid kigget mod Aarhus, og da vi har fundet den rigtige profil til at løbene tingene i gang, er det naturligt, at vi åbner kontor i byen., siger adm. direktør og partner i KommPress, Peter Hørlüch.

Annonce
Mikkel Tholstrup Dahlqvist er manden, der skal løbe KommPress'  Aarhus-kontor godt i gang. Foto: KommPress

Mikkel Tholstrup Dahlqvist er ansat som senior rådgiver og får sammen med KommPress' øvrige ledelse ansvaret for udviklingen af afdelingen i det jyske.

Parterne har set hinanden an gennem et tæt samarbejde gennem nogle måneder, hvor de har lært hinanden at kende, og Mikkel Tholstrup Dahlqvist giver udtryk for, at han glæder sig til at komme i gang i nyt regi.


Vi har gennem nogen tid kigget mod Aarhus, og da vi har fundet den rigtige profil til at løbene tingene i gang, er det naturligt, at vi åbner kontor i byen.

Peter Hørlüch, adm. direktør og partner i KommPress


- Udfordringen med at åbne i Aarhus giver nogle fantastisk spændende perspektiver for såvel mine kunder i Dahlqvist Kommunikation som for KommPress' kunder, påpeger han.

Overskud på en halv million

KommPress kom fint gennem 2020, der var præget af coronapandemien. Overskuddet lander på godt en halv million kroner før skat, 543.000 kroner helt nøjagtigt, og det betegnes som tilfredsstillende, selv om det var en spids større året før.

I første halvår af 2020 blev en del planlagte og forventede opgaver aflyst fra især kunder i oplevelsesøkonomien, men et solidt andet halvår rettede op på det hele.

- Vi har især i andet halvår haft travlt og også fået nye kunder. Vi havde forventet, at efterhånden som pandemien letter, vil vi ikke bare se en normalisering, men også et efterslæb på opgaver, der måske har ligget stille for vores kunder. Det billede har de første måneder af 2021 bekræftet, forklarer KommPress-direktøren.

Fremgangen har ført til nyansættelser og forfremmelser. Bureauet har p.t. 19 ansatte, når også deltidsansatte og freelancere regnes med. På kontorerne i Pakhusgården tæt på Åløkkeskoven er Ulrik Schøsler forfremmet til direktør for KommPress' strategi, public affairs & analyseenhed, mens Morten Hopballe er udnævnt til chef for PR-teamet i bureauet.

KommPress A/S

Adresse:  Pakhusgården 54, 2., 5000 Odense C.

Cvr-nr.: 19632687

Ejere: 3C Media ApS, Hørlüch Holding ApS og Panache Holding ApS.

Ultimativ ejer: Niels Thorborg.

Resultat 2020 (2019 i parentes)

Bruttofortjeneste 6,4 mio. kr. (6.9 mio. kr.)

Overskud før skat 543.000 kr. (609.000 kr.)

Egenkapital: 1,76 mio. kr. (1,83)

Antal ansatte, omregnet til fuldtidsansatte 10  (11)

Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

DBU: Christian Eriksen er vågen efter kollaps

Aarhus

Et af Aarhus ældste værtshuse drives med trukket håndbremse: - Peter Gift har altid været et lidt pænere værtshus

Aarhus For abonnenter

Socialområdet skal videre efter en kæmpe begmand: - Nu må Aarhus prioritere mennesker før mursten og prestige

Annonce