Annonce
AGF

Thorninger, Mortensen og Piechnik: 1996-reunion på Fredensvang

AGF 1996-hold mødtes i AGFs klubhus i Fredensvang. Nuværende cheftræner David Nielsen kiggede forbi. Her hilser han på Lennart Bak. Foto: Ole Nielsen

FODBOLD: Nostalgien hang ned ad væggene lørdag eftermiddag i AGFs klubhus på Fredensvang.

De seneste hold til at vinde en pokal til klubben mødtes nemlig for at se lidt på det nye klubhus og ikke mindst snakke gamle dage over en øl.

I det nye klubhus hænger der et skilt med navnene på de spillere, der var med til at vinde pokalfinalen med 2-0 over Brøndby i 1996.

Som de fleste, der har holdt reunion med en gammel klasse ved, så er det svært at samle alle. Nogle har knæ, der ikke længere kan holde til at trille lidt bold på Fredensvang, så de stødte til festen senere på aftenen. Andre - som Stig Tøfting og Martin Jørgensen - kloger sig omå fodbold på TV og måtte derfor melde afbud.

Men det blev til gensyn med blandt andre Torben Piechnik, Henrik "Super" Mortensen, den smilende dræber Thomas Thorninger, Lennart Bak og Martin Nielsen samt flere fra staben omkring holdet.

De blev vist rundt på Fredensvang af formand for AGFs amatørafdeling, Steffen Olesen, og mødte blandt andet AGFs nuværende cheftræner David Nielsen, der højlydt ytrede sin begejstring for at se flere af spillerne, som han i sin tid som aktiv spiller var modstander af.

Legenderne spiste sammen om aftenen og det blev givetvis til mere end den startøl, de fik på Fredensvang.

AGF 1996-hold mødtes i AGFs klubhus i Fredensvang. Fra venstre Torben Piechnik, Ulrich Fredberg (læge), Claus Nissen (massør) og Lennart Bak, Martin Nielsen, Henrik Mortensen, Thomas Thorninger og Bent Wachmann (daværende sportschef). Foto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Paludan-demonstration

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce