Annonce
Mærk Aarhus

Tid til selvforkælelse i en travl juletid

Foto: Salon PER
Hos Salon PER kan du trække stikket for en stund og blive forkælet med en hårbundsmassage, en frisk klipning eller en flot styling op til en af julens mange begivenheder

I Aarhus kan man blive klippet hos en af landets førende frisørsaloner, Salon PER, som har lokationer på Store Torv og Ryesgade. Stylisterne i de to saloner er opdateret på de nyeste tendenser inden for hårmode, så man som kunde altid får den bedste kvalitet.

- Man får alle sine sanser stimuleret, når man besøger os. Vi bruger rigtig meget tid på at træne og udvikle os som frisører. Hos os får man tid, nærvær og godt håndværk. Vi forsøger hele tiden at være blandt de bedste inden for vores branche, siger Karen Kjærgaard, partner og manager i Salon PER.

Priserne for en klipning ligger fra 690 til 1.050 kroner, men til gengæld er der også afsat en heltime i selskab med en kyndig hårstylist.

Prioriterer velvære

Besøger man Salon PER er selvforkælelsen i højsædet, og spørger man Karen Kjærgaard er der i de senere år kommet endnu større fokus på netop det:

- Jo mere travlt folk har, jo mere har de brug for at slappe af. Der er en masse velvære i at besøge os, og især i den travle juletid har mange behov for at sætte sig i frisørstolen og få en hovedbundsmassage og en klipning uden forstyrrelser.

I salonen oplever man derfor mere end nogensinde før, at folk besøger dem for at blive stylet op til mærkedage og helt aktuelt julens mange begivenheder:

- Vores kvindelige kunder, som ikke bliver klippet så ofte, prioriterer at bruge lidt ekstra penge på deres hår op til større begivenheder, siger Karen Kjærgaard.

Da man hos Salon PER får mere tid med sin frisør end mange andre steder, giver det også rum til fordybelse i, hvad kunden ønsker og professionelle input til nye hårtrends.

Modet til at eksperimentere

Når der har været en trend i længere tid, kommer der ofte en modpol. Karen Kjærgaard fremhæver, at der for 50 år siden skete rigtig meget indenfor hårmoden, hvor man rykkede udviklingen. I de senere år har udviklingen, ifølge Karen Kjærgaard, stået lidt stille, men hun oplever, at der nu igen bliver eksperimenteret.

- Den nye tendens fra udlandet er, at hårstyling får et mere androgynt look. Det betyder, at kort hår er på vej tilbage hos kvinder, hvor man eksempelvis styler sit hår med gele. Tendensen er, at vi ikke behøver at ligne hinanden længere, og folk er generelt mere åbne for at skille sig ud, siger Karen Kjærgaard.

Der sker meget inden for hårmoden lige nu, og der sker samtidig også mange nye ting for Salon PER. I det nye år fusionerer de to saloner nemlig, så alt bliver samlet på Store Torv, som bliver moderniseret. I den forbindelse får salonen længere åbningstider for at øge serviceniveauet. I første omgang rykker stylisterne sammen i Ryesgade, mens salonen på Store Torv bliver renoveret inden åbningen omkring maj.


Aarhus For abonnenter

På fem år har otte mennesker mistet livet i Aarhus Havn: Far til druknet efterlyser mere sikkerhed

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Erhverv For abonnenter

Bundsgaard topper Stiftens Magtliste: Her er borgmesterens bud på, hvem der ellers er magtfulde i Aarhus

Livsstil For abonnenter

Tegnestue på kajkanten: Anders er med i kampen om at designe Danmarks næste klassiker

Byudvikling

Beboerne stemt ned: Boligblokke i 'hård ghetto' skal jævnes med jorden

Debat

Stiften mener: Hvor mange skal dø, før kommunen vil sikre havnen?

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Erhverv For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 10 til 1

Aarhus

På trods af corona og isolation: Sexsygdom spreder sig i Aarhus

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Debat

Byudviklingen løber amok i Risskov: Vi glæder os til at se, hvad du dur til, Steen Stavnsbo

Aarhus For abonnenter

Skoler og institutioner under ekstremt pres: Flere steder er mere end halvdelen af de ansatte ramt af sygdom

Alarm 112

Voldsomt færdselsuheld i nat på E45: Lastbil bragede ind i bil på nødsporet