Annonce
Navne

Tidl. uddannelseschef på Aarhus Universitet skal styrke Skanderborgs udvikling

Hanne Nissen Toksvig tiltræder 1. maj en nyoprettet stilling som chef for Udvikling, Kultur og Erhverv i Skanderborg Kommune. Foto: Jeppe Knudsen/Viborg Kommune

Nyt job: Hanne Nissen Toksvig er fra 1. maj ansat i en nyoprettet stilling som chef for Udvikling, Kultur og Erhverv i Skanderborg Kommune.

Hun arbejder lige nu i Viborg Kommune, hvor hun siden 2014 har været chef. Først for Personale og Organisation og fra 2018 for Landdistriktsudvikling. Før det har hun været uddannelseschef på Aarhus Universitet i en årrække.

- Hanne Nissen Toksvig har en stærk profil i forhold til at udvikle Skanderborg Kommune. Hun har stor erfaring med at arbejde i politisk styrede organisationer og skabe resultater i samarbejde med erhvervsliv og civilsamfund. Derudover har hun nogle helt særlige kompetencer i forhold til at motivere, kommunikere og skabe teamwork. Med Hanne får vi endnu bedre muligheder for at geare Skanderborg Kommune til at blive klar til en fremtid, hvor vi bliver mere end 70.000 borgere, siger kommunaldirektør Lars Clement i en pressemeddelelse.

Annonce

Stammer fra Skanderborg

53-årige Hanne Nissen Toksvig er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har siden taget en suppleringsuddannelse i retorik og kommunikation.


Skanderborg er en kommune, hvor man gør tingene i fællesskab, og det tiltrækker mig.

Hanne Nissen Toksvig, kommende chef for Udvikling, Kultur og Erhverv i Skanderborg Kommune


Hun har en stærk interesse for civilsamfundet – en interesse, der blev vakt allerede i børneårene i Skanderborg, hvor hun blev aktiv i spejderbevægelsen.

- Skanderborg er en kommune, hvor man gør tingene i fællesskab, og det tiltrækker mig. Kommunen oplever stor vækst, og det er en stor og spændende opgave at skabe rammerne for en god udvikling i samspil med borgere, foreninger og erhvervsliv, siger Hanne Nissen Toksvig, der bor i Silkeborg med sin mand. De har to døtre, som er flyttet hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Byrådsmedlem er 'stikker' på Aarhus Ø: - Jeg har aldrig mødt så megen taknemlighed

AGF

Få overblikket: Kom hele vejen rundt om AGFs sejr over Randers

Annonce