Annonce
AGF

Tidligere AGF-assistent vender tilbage til Fredensvang

Lars Friis skal igen være assistenttræner i AGF. Denne gang som bindeled mellem talentafdelingen og førsteholdet. Arkivfoto: Axel Schütt
Lars Friis, der var Glen Riddersholms højre hånd i 2016 og 2017, skal fungere som assistent- og transitionstræner i AGF, hvor han skal stå for at få talenterne ordentligt ind på førsteholdet.

FODBOLD: De får brug for et assistenttrænersæde mere på bænken, når AGF søndag tager imod FC Midtjylland. Den tidligere AGF- og FC Midtjylland assistent Lars Friis er nemlig blevet genansat på Fredensvang og kommer til at indtage en plads ved siden af David Nielsen og Ruben Selles.

I sidste omgang var han assistent for Glen Riddersholm, men da han røg ud af sædet for at gøre plads til David Nielsen blev der også sagt farvel til Friis.

- Vi kunne godt se Lars i AGF-regi, fordi han er en dygtig træner, men jeg tror, at begge parter synes, det er smartest at gå hver til sit, sagde AGFs sportschef, Peter ”PC” Christiansen, i forbindelse med stoppet i 2017.

Annonce

Bindeled for de unge

Nu har man så igen set Lars Friis' vej. I denne omgang skal han fungere i en dobbeltrolle, hvor han både skal være assistent for David Nielsen, men samtidig varetage en ny opgave som transitionstræner. Her skal han være et bindeled mellem ungdomsafdelingen og førsteholdet.

Senest har Lars Friis været ansat i Brentford i 18 måneder, hvor han blandt andet har været cheftræner for den engelske danskerklubs U23-hold. Nu vender han altså tilbage til AGF, hvor han også kommer til at arbejde med de ældste talenter.

- Lars Friis var en særdeles vellidt træner i sin første periode her i klubben - en person, som med sin enorme professionalisme og store passion for spillet og trænergerningen efterlod et stort aftryk. Siden Lars måtte stoppe i AGF, har vi holdt tæt kontakt til hinanden, og jeg er rigtigt glad for, at vi nu kan bringe en skarp Lars Friis tilbage til AGF med nye impulser fra det engelske, fortæller Peter ”PC” Christiansen til AGFs hjemmeside.

Lars Friis har første arbejdsdag i AGF i denne omgang torsdag 25/7.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Julen varer ikke ret meget længere

Alarm 112

Østjyllands Politi med i landsdækkende aktion mod planlagt terrorangreb

Annonce