Annonce
Erhverv

Tidligere AGF-direktør forfremmes: Skal stå i spidsen for en ny afdeling hos EDC Erhverv

Frank Heskjær får nyt ansvarsområde hos EDC Poul Erik Bech i Aarhus. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

AARHUS: Frank Heskjær har siden 2015 været ansat som chef for retail hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. En opgave, som den tidligere AGF-direktør har klaret så godt, at hans ansvarsområde nu udvides.

Fremover skal Frank Heskjær stå i spidsen for en enhed, der specialisere sig indenfor salg og udlejning af butikker og skal styrke virksomhedens position indenfor retail og kontorsegmentet.

- Vi oplever en meget positiv udvikling for både vores retail- og kontorsegment, hvor vi får mange spændende sager ind, så vi har besluttet at samle dem til en stærk økonomisk enhed og udnytte synergieffekterne, siger Frank Heskjær i en pressemeddelelse.

- Jeg ser meget frem til at stå i spidsen for vores retail- og kontorteam. Begge segmenter er i vækst, og vi er derfor ved at sammensætte et stærkt team til at løse opgaven. Vores erhvervsrådgiver Snorri Húsdal Á Steig er en del af holdet, og han har indgående kendskab til kontorsegmentet, så han er et stærkt kort. Desuden søger vi endnu en mægler, der ønsker at deltage i videreudviklingen af de to segmenter, siger Heskjær.

EDC Erhverv meddeler i øvrigt, at erhvervscenteret grundet vækst har valgt at flytte til større lokaler på Rådhuspladsen. Flytningen sker senest 1. maj.

Frank Heskjær er et kendt navn i Aarhus. Ikke mindst på grund af sin tid som direktør for byens fodboldhold AGF fra 2002 til 2004.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce