Annonce
AGF

Tidligere AGF-stjerne håber på kontrakt i Randers FC

Casper Sloth er på kontrakt i Silkeborg IF frem til sommer, men måske bliver der tale om en lejekontrakt med Randers FC. Casper Sloth er ikke i Silkeborgs 1. dicisionstrup. Derfor skal han søge nye græsgange. Foto: Scanpix
Casper Sloth, der slog igennem i AGF og spillede seks landskampe, er ikke på holdet i Silkeborg. Nu prøvetræner han i Randers FC for at få en kontrakt.

AARHUS: Den tidligere AGF-stjerne, Casper Sloth, prøvetræner nu i superligaklubben Randers FC i håbet om at få karrieren på skinner igen.

Casper Sloth, der bor i Aarhus, er på kontrakt i 1. divisionsklubben Silkeborg IF, men her er han kørt helt uden for truppen. Det skriver Midtjyllands Avis.

27-årige Casper Sloth har ikke trænet med Silkeborgs bedste spillere det seneste halve år, men har været med i 19-truppen i stedet. Ifølge Midtjyllands Avis kan det blive en mulighed, at Casper Sloth, der blev solgt fra AGF til den engelske Championship-klub Leeds United, får ophævet sin kontrakt med Silkeborg - hvis han slår igennem til træningerne med Randers, som lige nu spiller Superligaens nedrykningsspil.

Det er planen, at Casper Sloth skal træne med fra i dag onsdag hos cheftræner Thomas Thomasberg i Randers FC og fjorten dage frem.

Casper Sloth forsøgte i begyndelsen af året lykken i MLS-klubben Columbus Crew i USA. Det udmønyede sig ikke i en kontrakt, og siden er transfervinduet lukket de fleste steder i verden.

Annonce

133 kampe for AGF - og landsholdsklasse

Hans kontrakt med Silkeborg udløber til sommer, men der kan altså blive tale om en lejeaftale med Randers resten af året.

Som 17-årig debuterede Casper Sloth for AGF i 2009, og hanspillede 133 kampe i den hvide dragt. han spillede sig også på A-landsholdet, hvor han opnåede otte landskampe. Han tog turen til England og Leeds United i 2014. Det blev til 14 kampe for Leeds, men her oplevede århusianeren, der spillede sine ungdomsår i Brabrand og AGF, at blive sat af. Han var også udenfor den bedste trup i Leeds, inden opholdet sluttede.

Siden gik turen til AaB i Nordjylland i 2016, hvor det blev til 24 kampe. Peter Sørensen hentede så Casper Sloth til Silkeborg, men da Sørensen blev fyret røg Sloth samtidig af holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce