Annonce
Sport

Tidligere AGF-træner færdig i Panathinaikos

Jesper Fredberg havde et halvt år som cheftræner i AGF. Siden blev han udnævnt til head of youth. Det job sagde han op efter godt et halvt år. Arkivfoto: Ole Nielsen

Efter blot et par måneder i den græske storklub vender Jesper Fredberg hjem til Danmark.

FODBOLD: Efter kun et par måneder i en stilling som 'head of coaching' i den græske klub Panathinaikos stopper Jesper Fredberg i klubben.

Den tidligere AGF-træner blev ansat i november 2018 og vender nu hjem til Danmark.

- Jeg har sagt min stilling op i Panathinaikos FC, da min kone har fået tilbudt et flot job i Danmark igen. Jeg savnede at have mere direkte ledelsesansvar, da det virkelig er et område, jeg finder spændende og interessant. Det er en beslutning, der nok handler meget om at følge mavefornemmelsen, og at man er glad og motiveret hver dag, man går på arbejde, siger Jesper Fredberg til bold.dk.

Da han for et par måneder siden blev ansat, var han meget begejstret for at få tilbudt stillingen i den store klub.

- Jeg kommer til at skulle bestemme en fodboldstil og gøre det klart hvordan vi gerne vil spille i klubben. Samtidig skal jeg sparre med både cheftræner og sportsdirektør, og det er kombinationen af at have med ledelse at gøre og samtidig kunne stå på træningsbanen, der virkelig tiltaler mig, sagde Jesper Fredberg til Stiften.

Jesper Fredberg var før det korte græske ophold tilknyttet cypriotiske Omonia Nicosia som skiftevis teknisk direktør og cheftræner. Før da var han ansat som head of youth i AGF i godt et halvt år, inden han selv sagde op. Den stilling fik han efter et halvt år som cheftræner for Superligaholdet i Aarhus, som i sidste ende endte med en nedrykning.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce