Annonce
Navne

Tidligere etikchef i DR får hæderslegat

For mere end 40 års arbejde i DR og mere end fem års arbejde som etikchef samme sted hædres Inger Bach nu med KLF, Kirke & Mediers hæderslegat på 10.000 kr. Foto: Henrik Lundahl Revshøi

Hæder: Inger Bach, der er ved at trappe ned efter 40 års ansættelse i DR, modtager KLF, Kirke og Mediers hæderslegat på 10.000 kr.

Hendes arbejdsliv har bragt hende rundt i det meste af DR. Fra 1980 til 2006 var hun ansat hos DR Syd, i 2006-2010 var hun chef for DR Aarhus, og i 2010 blev hun direktør i DR Danmark og indtrådte dermed i DR's direktion. Fra 2013 til 2018 var hun etikchef i DR. Siden har Inger Bach været underdirektør og chefrådgiver i DR's direktion.

- Inger Bach har gennem sit mangeårige virke i DR været en vigtig garant for, at dialog med brugere og god etik har været sat på dagsordenen hos DR. I et rum af gensidig respekt har vi oplevet, at Inger altid har været åben for en god dialog både om strukturelle og etiske emner.

- Inger Bach har altid haft en god forståelse for vores tilgang til medierne generelt og DR specifikt og har i sin rolle som etikchef taget vores henvendelser alvorligt og givet os en god og seriøs sparring, siger Ole Sørensen, formand for KLF, Kirke & Medier med landskontor i Fredericia, i en pressemeddelelse.

Heri forklarer Inger Bach, at hun har oplevet KLF, Kirke & Medier som en værdifuld sparringspartner og samarbejdspartner, bl.a. i sin tid som direktør i DR Danmark, hvor hun havde ansvaret for trosredaktionen.

Tidligere har blandt andre Ivar Brændgaard (TV Midtvest), Anders Laugesen (DR), Anders Agger (DR) og Rasmus Birkerod (TV Øst) modtaget hæderslegatet, der uddeles hvert andet år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce