Annonce
Navne

Tidligere havnefogeds kone er ny havnefoged på Tunø

Tunøs nye havnefoged, Chona Delos Angeles Celones, kom til Tunø fra Filippinerne i februar 2017 som daværende havnefoged Vagn Olsens kone. Arkivfoto

Chona Delos Angeles Celones er tiltrådt som havnefoged på Tunø Havn og lejrchef på Tunø Teltplads. Hun er desuden rengøringsassistent på havn og teltplads.

Udover rengøringen har hun i nogle måneder arbejdet som havnefoged i en tidsbegrænset ansættelse. En opgave, hun også inden har haft rig lejlighed til at studere, da hun siden februar 2017 har været gift med havnens tidligere havnefoged Vagn Olsen, der gik på pension i foråret 2017.

Rengøring og havnefogedarbejdet er fremover en sammensat fuldtidsstilling. Vedligehold af områderne har før været underlagt havnefogeden, men fra 2018 har Fælles Drift & Service overtaget den opgave.

Tunø Havn har været automatiseret i nogle år, hvor sejlerne selv trækker deres billet. Tunø Teltplads får et tilsvarende system i år.

Chona Delos Angeles Celones' opgaver er fremover opsyn og servicering på havn og teltplads, ligesom hun skal hjælpe de gæster, der har problemer med den nye elektronik.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce