Annonce
Fødselsdage

Tidligere skoleleder på Grønløkkeskolen fylder 80 år

Magne Uldall-Jessen fylder lørdg 80 år. Privatfoto

80 Magne Uldall-Jessen, chefkonsulent, Skive, tidligere Aarhus, fylder 80 år lørdag 14. december.

Magne Uldall-Jessen gik i skole i Viby og blev uddannet lærer i 1962. Senere videreuddannede han sig i engelsk, idræt, psykologi, ledelse, coaching og konfliktmægling.

Han har været viceskoleleder på Tovshøjskolen i Aarhus og skoleleder på Grønløkkeskolen i Tranbjerg. Fra 1986-99 var han skoledirektør i Skive.

Mens han var skoleleder på Grønløkkeskolen, foreslog han Aarhus Byråd at give elever, forældre og foreninger i Tranbjerg mulighed for at så og plante Børup Skov, som kunne skabe fysisk afstand til industriområdet i Hasselager. Skoven blev tilsået i 1983 med agern og tilplantet med ammetræer - af elever og forældre fra Grønløkkeskolen og Tranbjerg Skole sammen med repræsentanter for foreninger i Tranbjerg. Den fungerer i dag som skoleskov, hvor elever kan opleve dyr, planter og træer som inspiration til læring og til at passe på miljøet. Børup Skov, der nu er en del af Tranbjerg Skov, var det første sted i Danmark, børn såede en stor egeskov.

Magne Uldall-Jessen er indehaver af konsulentfirmaet Mukon og er i dag proceskonsulent primært for uddannelsesinstitutioner. Han er executive coach for politikere og ledere.

Han gennemførte både i 2012 og 2014 forelæsninger om ledelse i Kenya og uddanner aktuelt pædagoger og lærere til at gennemføre udviklingssamtaler med forældre om deres børns læring, trivsel og dannelse.

Magne Uldall-Jessen er gift med Bodil Dahl Christensen, tidligere byrådsmedlem i Skive. Parret opholder sig tit i deres fritidshus på Helgenæs. I januar 2020 går rejsen igen til Kenya.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

Aarhus

Corona-bredskab er uændret i Skejby: Overlæge ser ingen tegn på øget smitterisiko - nærmere tværtimod

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Annonce