Annonce
forside

Tidligere Stiften-journalister er rykket over på den anden side af bordet: Mød tre af dem her

I anledning af 225-års jubilæet har avisen talt med tre forhenværende ansatte om kunsten at rykke om på den anden side af bordet. Grafik: Jens Nex, Fotos: Flemming Krogh, Axel Schütt

AARHUS: Hvordan skal jeg samarbejde med mine tidligere gode kolleger på Århus Stiftstidende?

Det spørgsmål har en række af avisens tidligere journalister overvejet nøje i forbindelse med et jobskifte.

Flere af avisens forhenværende skribenter repræsenterer i dag kommuner, politiet eller private organisationer. Det betyder, at de nu fungerer som kilder for avisens journalister og risikerer at få kritiske spørgsmål om følsomme sager.

I anledning af 225-års jubilæet har avisen talt med tre forhenværende ansatte om kunsten at rykke over på den anden side af bordet.

Annonce

Han rykkede fra Stiftstidende til borgmesterkontoret på Aarhus Rådhus

I 13 år var Niels Buch Johannsen ankermand for det kommunale stof på Århus Stiftstidende.

Dækningen af byrådsmøder, budgetter og andet i Aarhus Kommune gav imidlertid Niels Buch Johannsen så meget smag for stofområdet, at han i 2002 valgte at skifte fra dagbladsbranchen til en tjans som pressechef på Aarhus Rådhus.

Læs mere her.

Fra Stiften-journalist til politigården: Kunsten at samarbejde med tidligere kolleger

Jakob Christiansen er bindeled mellem Århus Stiftstidendes journalister og Østjyllands Politi. Han har en fortid på Stiften, og det krævede tilvænning at samarbejde med de tidligere kolleger.

I begyndelsen var det en mærkelig fornemmelse.

Men i løbet af et par måneder fandt kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi ind i faste rutiner i samarbejdet med de tidligere kolleger på Århus Stiftstidende.

Læs mere her.

For 20 år siden var hun Stiften-journalist, nu er hun en god og ordentlig kilde

I 1999 sagde Marianne Purup farvel til Århus Stiftstidende. Siden har hun samarbejdet med avisen i en række sammenhænge, og det har hun altid oplevet meget enkelt.

For snart to årtier siden sagde Marianne Purup farvel til Århus Stiftstidende. Siden har hun som blandt andet kommunikationsansvarlig for Aarhus Festuge og nuværende turistchef for VisitSkanderborg samarbejdet med de tidligere kolleger på redaktionen.

Læs mere her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce