Annonce
Sport

Tidligere AGF-angriber stopper karrieren: - En ærgerlig udgang

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jesper Lange, der har spillet mere end 200 kampe i Superligaen, stopper karrieren.

Angriberen Jesper Lange har spillet sin sidste fodboldkamp på topplan.

I et opslag på Facebook skriver angriberen, at kroppen "har sagt stop", efter at han har været igennem tre operationer og flere genoptræningsforløb som følge af et overrevet korsbånd i knæet.

Derfor stopper han karrieren.

- En ærgerlig udgang, da hovedet ikke helt har været med på kroppens signaler.

- Når det så er sagt, så er jeg ekstremt stolt og taknemmelig, da jeg ser tilbage på en karriere, der har givet mig nogle fantastiske oplevelser og venskaber for livet, skriver Jesper Lange i opslaget.

33-årige Lange spillede senest for 2. divisionsklubben Middelfart. Han startede karrieren i OB og har desuden været forbi Esbjerg, AGF, Helsingborg og Ringkøbing.

Han er noteret for 213 superligakampe. I dem scorede han 36 mål. Derudover spillede han adskillige kampe i de danske divisioner.

Lange nåede ti kampe for det danske U21-landshold med et enkelt mål til følge.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

Aarhus

32-årig fængslet i kidnapningssag: To personer bortført med køller og pistoler

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];