Annonce
Aarhus

Tidligere superligaprofil sælger palævilla i Egå: Udsigt over bugten og plads til boldspil i haven

Smuk udsigt over bugten. Foto: Boliga.dk

AARHUS: Nu har du muligheden for at komme til at bo i boligen, der for øjeblikket ejes af den tidligere superligaprofil og bundesligaspiller Tommy Bechmann. Han og fruen, Anna-Louise, har nemlig netop sendt deres fælles hjem i Egå på markedet.

Det kræver dog, at du er i stand til at rejse 10 millioner kroner, som palævillaen er udbudt til, hvis du fremover skal kunne nyde udsigten over Aarhus Bugt og hygge i den lukkede have, der er stor nok til, at der plads til boldspil.

Det oplyser boligsitet Boliga.dk.

Ejendommen ligger på Egå Strandvej med udsigt over Aarhus Bugt og er udbudt til salg for 9.995.000 kroner hos ejendomsmæglerfirmaet Nonbo & Eland.

I salgsmaterialet beskriver mæglerne desuden adressen som ”ideel til børnefamilien” – med blandt andet en stor hall, værelsesafdeling med fire værelser og et forældreafsnit med soveværelse, bad og walk in-closet.

Som spiller var Tommy Bechmann altid på jagt efter næste mål. Her i kamp for Sønderjyske. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Aarhus’ eksklusive forstæder

Når det kommer til Aarhus er det typisk Marselis-området i centrum og Risskov lige nord for byen, der trækker de højeste udbudspriser – men Egå er også jævnligt repræsenteret blandt de højeste udbudspriser i det jyske storbyområde.

Til de knap ti millioner kroner er Bechmanns villa blandt Egås mest eksklusive af slagsen, der er til salg for øjeblikket. Huset er da også fra den tidligere professionelle fodboldspillers egen tid på adressen: Det er nemlig bygget i 2012 – mens Bechmann-parret ifølge Boliga.dks oplysninger overtog adressen i 2009.

Den gang stod der SC Freiburg og Bundesligaen på kontrakten – en klub den 38-årige angriber i 2011 byttede ud med Sønderjyske og Superligaen, hvor han sluttede sin karriere i 2017. Tommy Bechmann har spillet 24 kampe i de rød-hvide farver.

Det kan se huset her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Annonce