Annonce
Navne

Tidligere topdommer i håndbold skal fortsat lede AffaldVarme i Aarhus

AffaldVarme Aarhus har ansat direktør Bjarne Munk Jensen til fortsat at lede AffaldVarme Aarhus gennem den grønne omstilling. Bjarne Munk Jensen er i øvrigt en stor del af håndboldverdenen, idet han er tidligere topdommer i håndbold og nu international observatør og formand for elitedommerudvalget. Pressefoto

Nyt job: AffaldVarme Aarhus har ansat direktør Bjarne Munk Jensen til fortsat at lede AffaldVarme Aarhus gennem dengrønne omstilling.

Indtil nu har han siddet i en tidsbegrænset stilling som direktør, siden AffaldVarme Aarhus blev selskabsgjort sidste år. Men fra og med 1. april er Bjarne Munk Jensen ansat som administrerende direktør.

- Bjarne Munk Jensen har en stor erfaring og indsigt på både affalds- og energiområdet. Og så har han en evne til at drive en proces og samle medarbejderne omkring sig. Derfor er han den helt rigtige til jobbet, siger bestyrelsesformand for AffaldVarme Aarhus Thomas Rand.

Efter AffaldVarme Aarhus blev selskabsgjort 1. januar 2020 har direktør Bjarne Munk Jensen været ansat på en tidsbegrænset kontrakt. Derfor har en af opgaverne for AffaldVarme Aarhus’ nye bestyrelse, som trådte sammen for første gang 1. september 2020, været at pege på en administrerende direktør.

Annonce

En del af AffaldVarmes historie

62-årige Bjarne Munk Jensen er en stor del af AffaldVarme Aarhus’ historie. Han startede i Aarhus Kommunale Værker, hvor han i 1999 blev affaldschef. Fra 2006 og frem til selskabsgørelsen sidste år var Bjarne Munk Jensen affald-varmechef i AffaldVarme Aarhus.


Jeg er stolt af at stå i spidsen for en virksomhed, som århusianerne kan regne med.

Bjarne Munk Jensen, adm. direktør i AffaldVarme Aarhus


- Jeg har tilbragt størstedelen af mit arbejdsliv i den her organisation, og jeg er meget glad for at kunne fortsætte dette arbejde sammen med alle de gode og kompetente medarbejdere i AffaldVarme Aarhus. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en virksomhed, som århusianerne kan regne med, siger direktør Bjarne Munk Jensen.

Annonce

Tidligere topdommer i håndbold

Bjarne Munk Jensen er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør. Han er medlem af bestyrelsen i Dansk Fjernvarme og Grøn Energi.

Ved siden af sit job som administrerende direktør for AffaldVarme Aarhus er Bjarne Munk Jensen en stor del af håndboldverdenen. Han er nemlig tidligere topdommer og nu international observatør samt formand for elitedommerudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce