Annonce
AGF

Tilbage på stadion: AGF lukker flere tilskuere ind til topopgør

Der var senest mere end 300 tilskuere på Ceres Park, da Hobro var på besøg i Februar måned. 
Rigspolitiet beslutter, hvor mange, der må komme på stadion. AGF har dog selv lavet en udregning.
Annonce

FODBOLD: AGF åbner delvis op for tilskuere til søndagens Superliga-kamp mod FC København.

Det skriver AGF på sin hjemmeside. 

AGF regner med, at der kan være mellem 8000 og 9000 tilskuere til kampen, da der under forudsætning af de rette tilladelser kommer til at kunne være 500 tilskuere i hver sektion. Det kan lade sig gøre, da afstandskravet er sat ned til en meter, mens familiemedlemmer og andre nære relationer kan sidde ved siden af hinanden.


Vi har en plan klar, og nu starter arbejdet for alvor med at gøre Ceres Park klar til, at vi trygt og sundhedsmæssigt igen kan invitere publikum indenfor.

Morten Lerke, ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF


Det bliver Rigspolitiet, der i samarbejde med sundhedsmyndighederne afgør, hvor mange mennesker, som må lukkes ind.

- Det er naturligvis en stor glæde, at vi nu igen kan åbne op for flere tilskuere. Vi har en plan klar, og nu starter arbejdet for alvor med at gøre Ceres Park klar til, at vi trygt og sundhedsmæssigt igen kan invitere publikum indenfor. Det ligger os meget på sinde at sikre en forsvarlig afvikling af kampene og en tryg oplevelse for alle, når fansene vender tilbage - eller i hvert fald dem, som vi nu kan få plads til under de nye regler, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

Kampen vil dog stadig blive underlagt nogle restriktioner for, at den kan gennemføres forsvarligt. Der vil ikke være mulighed for at købe mad i boderne, men kun drikkevarer og snacks. Der kommer også til at være bestemte tidspunkter, som man skal ankomme på, samt at der fortsat ingen adgang er for udebanefans.

Sæsonkortholdene har førsteret til kampen, og billetsalget for disse åbner onsdag 1. juli. Derefter åbner billetsalget for de resterende tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce