Annonce
Alarm 112

Tilfældig kvindes bil ramt af skud i ringgadekryds:  - Det er jo helt uacceptabelt

Politiet bekræfter nu, at der blev affyret skud på Silkeborgvej onsdag eftermiddag. Foto: Presse-fotos.dk

AARHUS: En tilfældig kvindes bil blev ramt, da der onsdag eftermiddag blev affyret flere skud hen over vognbanerne i krydset mellem Silkeborgvej og Vestre Ringgade i Aarhus.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet modtog klokken 16.25 flere anmeldelser om, at to mørkklædte mænd på en scooter havde affyret skud. På stedet blev der fundet seks patronhylstre, og det viste sig, at en tilfældigt forbipasserende bil med en kvindelig fører var blevet ramt af en af skuddene i skærmkassen over venstre baghjul.

Annonce

Kvinden var uskadt, og der er umiddelbart ingen tegn på, at nogen skulle være blevet ramt af skuddene.

"Helt uacceptabelt"

Politiet var massivt til stede i krydset efter skyderiet, og der blev patruljeret i området hele aftenen og natten. Politiet vil også i den kommende tid være ekstra til stede i området, skriver Østjyllands Politi.

- Det er jo helt uacceptabelt, at der bliver skudt hen over en stærkt trafikeret vej, og vi tager den her sag meget alvorligt og efterforsker den intensivt. Vores klare formodning er, at motivet til skudepisoden skal findes i en intern konflikt i det kriminelle miljø, og vi er overbeviste om, at gerningsmændene havde et helt bestemt mål, de ville ramme, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup i pressemeddelelsen.

Politiet leder stadig efter vidner til skudepisoden, og efterforskerne kører meget gerne fra folk, som har set de to mørkklædte mænd på en sort PGO-scooter uden nummerplader i Aarhus i går.

Politiet kan kontaktes på telefonnummeret 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce