Annonce
AGF

Tilfreds AGF-back: Vi står et godt sted

Casper Højer Nielsen. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Casper Højer Nielsen kunne - trods nederlaget på 1-2 til FC København - overordnet lide, hvad han så i løbet af de 90 minutter.

FODBOLD: Casper Højer Nielsen var blandt mest i øjenfaldende AGFere på banen i onsdagens testkamp mod FC København, og selvom det blev til et nederlag på 1-2, synes backen, at holdet er ved at være på plads, følelsen god, på trods af de mange skader, truppen er ramt af lige nu.

Mod københavnerne manglede Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Alexander Munksgaard, Kevin Diks, Bror Blume og Mathias Jørgensen.

- Jeg synes, at vi står et godt sted. Der var mange positive ting at tage med fra dagens kamp. Vi spilede med et hold, der ikke har spillet sammen endnu, fordi vi har nogle spillere, der er ude, men som forhåbentligt kan blive meldt klar til Vejle-kampen. Men selvom vi manglede dem, var der mange gode ting, mange gode præstationer, lød det efter kampen fra Casper Højer Nielsen.

- Vi har bolden meget i første halvleg, kreerer meget, synes jeg, og skal i hvert fald ikke være bagud, for det er alt for nemt den måde, de får deres førte mål på. Det skal vi kunne afvikle. Men det er fint, at sådanne fejl sker i en træningskamp, og så udebliver de forhåbentligt, når vi rammer Superligaen i næste uge, sagde han.

Vi spiller helt lige op med FC København, der stiller op i stærkeste opstilling, mens vi har nogle unge, uprøvede spillere med fra start. Men de gør det knaldgodt. Selvfølgelig er det ærgerligt, at vi taber, men det er ikke så vigtigt. Udtrykket var godt.

Så du er fortrøstningsfuld i forhold til den opstart I har haft og de kampe I har spillet?

- Ja, jeg synes, det har været godt. Vi har bygget på fra kamp til kamp, og i dag mindede det meget mere om en Superligakamp, end det har gjort i de andre opgør, så det var en rigtig god generalprøve.

Og det var da også en kamp, der især tempomæssigt og i forhold til intensiteten lignede noget, der også skal i spil på tirsdag mod Vejle i forårsåbneren. Så må det spillemæssige, det mere flydende spil komme med tiden.

- Det er også det vigtigste her med en lille uge til den første kamp. Vi er, hvor vi skal være rent fysisk, og så skal vi have den sidste skarphed frem i begge ender, og i spillet ude i banen, så skal det nok blive godt. Vi er ved at være klar til at spille at spille om tre point igen, kom det fra Højer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Århusianske personligheder har alle lært vigtigheden af at stå sammen

Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce