Annonce
AGF

Tilskuere til AGF-kamp veksles til julegaver

Børnenes Kontor, Røde Kors, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus er de seks organisationer, der kan se frem til ekstra støtte, hvis der kommer mange tilskuere på stadion mod Lyngby.Foto: Jens Thaysen
Søndagens kamp mod Lyngby er samtidig en storindsamling til byens velgørende organisationer
Annonce

JULEHJÆLP: Når mange tusinde tilskuere uge efter uge strømmer til Stadion for at se AGF spille kamp i landets bedste række, er det normalt noget, der er med til at forbedre bundlinjen hos den århusianske Superligaklub. Men uanset hvor mange tilskuere, der denne søndag eftermiddag bevæger sig ned for enden af Stadionallé, så ryger der ikke ekstra penge i kassen hos administrerende direktør Jacob Nielsen.

For denne ene søndag bliver tilskuerindtægterne i stedet vekslet til julegaver og julemad til byens fattigste.

AGF er nemlig gået sammen med seks lokale hjælpeorganisationer i forsøget på at rejse ekstra penge til julehjælp. Målet er at skaffe en million kroner til julehjælp.

- Det er et ambitiøst mål, men ikke urealistisk. For det kendetegner AGF og Aarhus, at fællesskabet viser sin styrke, når der er behov for det. Så selv om det bliver en kamp i en kold tid, så håber vi, at Aarhus vil vise sin varme og møde op, så flest mulige kan få en hånd til jul - og samtlige tilskuere tæller. Derfor kan vi kun opfordre alle, der har mulighed for det, til at møde frem til årets sidste hjemmekamp og dermed støtte det gode formål. Jo flere vi er, desto større beløb samler vi ind til de aarhusianere, der trænger mest, lyder opfordringen fra Morten Lerke fra AGF, der står for eventen.

Annonce

Lad os fylde Stadion

De seks hjælpeorganisationer er Børnenes Kontor, Røde Kors, Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus. Og glæden er stor hos de seks organisationer.

- Jeg håber, at der kommer mange på søndag til kampen, så det kan komme ud over kanten. Det er et fremragende projekt, hvor vi kan samle gaver ind til - i vores tilfælde - de hjemløse. Jo, flere der kommer, jo større bliver de julegaver vi kan give. Så vores budskab til Aarhus er; kom til kampen, så vi kan fylde Ceres Park op - det glæder vi os til, siger Niels Bjørnø fra Kirkens Korshær i Aarhus.

Annonce

Gavmilde sponsorer

Hjælpeorganisationerne står selv for at uddele julehjælpen til de værdigt trængende, som de har kontakt med. Og takket være velvillig opbakning fra en række af AGF's sponsorer kan de seks organisationer til sammen uddele mere end 2.500 julepakker. Indholdet af julepakkerne vil blive tilpasset organisationernes ønsker og pakkerne vil som minimum have en værdi på 100 kr. og bestå af kolonialvarer og/eller gavekort til forskellige oplevelser. Men jo flere tilskuere, der kommer til kampen, desto større værdi vil pakkerne altså have.

- Det er planen, at vi skal gentage projektet i de kommende år. Men vi vil rigtig gerne godt fra land, så vi håber virkelig, at rigtig mange folk vil komme ud på stadion, så vi kan hjælpe flest muligt, siger Morten Lerke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce