Annonce
Aarhus

Tip Stiften: Hvor ydes der julehjælp i Aarhus?

Foto: Ole Nielsen og AGF
For at få et overblik over de mange virksomheder, organisationer, butikker og venlige ildsjæle, som yder julehjælp i Aarhus, tager avisen imod brugerinput. Tip os, hvor der ydes julehjælp her i byen.
Annonce

AARHUS: 1. december nærmer sig med hastige skridt, og julen banker på døren. En tid, der er præget af hygge, lækker mad, dejligt selskab og gode stunder.

Men desværre ikke for alle..

Visse personer er pressede på økonomien og har brug for en hjælpende hånd for at kunne få del af julens glæder. Her samler AGF for eksempel ind til trængende østjyder ved klubbens sidste hjemmekamp i år - 8. december. Helt konkret donerer klubben 100 kroner per tilskuer, hvor pengene skal bruges på mere end 2.500 julepakker. Denne julehjælp sker i samarbejde med følgende hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Faurskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

En julehjælp, som vi her på Århus Stiftstidende også støtter op om!

Annonce

Tip os

Men for at få et overblik over al den julehjælp, der ydes her i smilets by, tager avisen imod tips og inputs med kyshånd. Hvis du har set, hørt eller læst, at der ydes julehjælp et sted her i Aarhus, må du meget gerne kommentere artiklen eller sende os en mail med tippet, så budskabet kan spredes.

Der er ingen begrænsninger i omfang. Julehjælpen kan være alt fra små til store bidrag, fysisk hjælp til arrangementer samt donationer.

Der er heller ingen begrænsninger i forhold til afsenderen af julehjælpen. Det kan være alt fra virksomheder, organisationer, butikker til venlige ildsjæle.

Så hvor ydes der julehjælp i Aarhus?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce