Annonce
Aarhus

Tip Stiften: Hvor ydes der julehjælp i Aarhus?

Foto: Ole Nielsen og AGF
For at få et overblik over de mange virksomheder, organisationer, butikker og venlige ildsjæle, som yder julehjælp i Aarhus, tager avisen imod brugerinput. Tip os, hvor der ydes julehjælp her i byen.

AARHUS: 1. december nærmer sig med hastige skridt, og julen banker på døren. En tid, der er præget af hygge, lækker mad, dejligt selskab og gode stunder.

Men desværre ikke for alle..

Visse personer er pressede på økonomien og har brug for en hjælpende hånd for at kunne få del af julens glæder. Her samler AGF for eksempel ind til trængende østjyder ved klubbens sidste hjemmekamp i år - 8. december. Helt konkret donerer klubben 100 kroner per tilskuer, hvor pengene skal bruges på mere end 2.500 julepakker. Denne julehjælp sker i samarbejde med følgende hjælpeorganisationer: Børnenes Kontor Aarhus, Røde Kors (Aarhus, Syddjurs, Faurskov og Skanderborg), Kirkens Korshær, Dansk Folkehjælp, Frelsens Hær og Hjemløse i Aarhus.

En julehjælp, som vi her på Århus Stiftstidende også støtter op om!

Annonce

Tip os

Men for at få et overblik over al den julehjælp, der ydes her i smilets by, tager avisen imod tips og inputs med kyshånd. Hvis du har set, hørt eller læst, at der ydes julehjælp et sted her i Aarhus, må du meget gerne kommentere artiklen eller sende os en mail med tippet, så budskabet kan spredes.

Der er ingen begrænsninger i omfang. Julehjælpen kan være alt fra små til store bidrag, fysisk hjælp til arrangementer samt donationer.

Der er heller ingen begrænsninger i forhold til afsenderen af julehjælpen. Det kan være alt fra virksomheder, organisationer, butikker til venlige ildsjæle.

Så hvor ydes der julehjælp i Aarhus?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En opvisning i socialdemokratiske valgløfter

Da Helle Thorning-Schmidt i 2011 tiltrådte som Danmarks første kvindelige statsminister, blev det hurtigt klart, at det reelt var de radikale, der sad på magten, mens stort set ingen af hendes socialdemokratiske mærkesager og valgløfter blev gennemført. Da landets næste kvindelige statsminister, Mette Frederiksen, mandag kunne præsentere sin første finanslov, var det det stik modsatte - en opvisning i hvordan man sætter sig på magten og gennemfører sine valgløfter, mens det radikale støtteparti blev kørt helt over. Anført af tidligere Aarhus-borgmester finansminister Nicolai Wammen lykkedes det at få lavet ikke alene en af de rødeste finanslove meget længe set. Der er samtidig fundet plads til at kunne gennemføre rigtig mange af de socialistiske løfter, som vælgerne blev stillet i udsigt op forud for valget i sommer. Godt nok er det helt store valgløfte om tidlig tilbagetrækning til de fysisk nedslidte endnu ikke gennemført, men rigtig mange af de øvrige løfter er faktisk. Ikke mindst fik psykiatrien et meget længe ventet løft. I årevis har området været forbigået og kraftigt underprioriteret, og derfor var det også helt på sin plads, at Wammen levede op til løfterne fra valgkampen og sikrede midler til en af vores samfunds mest udsatte grupper. Der er stadig plads til forbedring, men finansloven var på det punkt et skridt i den rigtige retning. Til gengæld må det være mere end svært for den radikale leder Morten Østergaard at kigge sine vælgere i øjnene i disse dage. Socialdemokraterne gav enkelte indrømmelser på indvandrerpolitikken, men ellers bankede Wammen for alvor de radikale på plads, og radikale vælgere må med skuffelse konstatere, at dagene, hvor partiet via Margrethe Vestagers ledelse styrede Danmark, endegyldigt er forbi. I hvert fald er det umuligt at se radikale aftryk på den økonomiske del af finansloven, som til gengæld desværre må skabe jubel hos SF og Enhedslisten. For endnu en gang er den socialistiske misundelsespolitik og mærkesager slået igennem for fuld kraft med ekstra arveafgift og øget offentligt forbrug. Radikale har ellers gentagne gange langet ud efter borgerlige regeringer og specielt støttepartiet Dansk Folkeparti, som er blevet beskyldt for at se stort på alt andet indvandringspolitikken, men det er lige præcis det samme, man med rette nu kan beskylde det tidligere borgerlige midterparti for. Det virker i hvert fald som om, at Morten Østergaard har givet køb på alle økonomiske ønsker for at få små indrømmelser på spørgsmål om indvandring. Det er stærkt bekymrende, for Østergaard burde have været garanten for, at den røde regering økonomisk blev trukket i retning af midten. Det blev den på ingen måde, og derfor fik vi den rødeste finanslov i mange år. Den er blottet for jobskabende initiativer og hensyn til erhvervslivet men til gengæld med en regering, der bruger stort set hele det økonomiske råderum i et hug. Det giver øget velfærd på kort sigt men kan på længere sigt blive en meget dyr fornøjelse.

Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

112

Spottede fællestræk ved villaindbrud: Tre mænd fra Aarhus idømt flere års fængsel

Annonce