Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til indretningen af ens terrasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret


Annonce

Den danske sommer er på vej, og snart er det tid til lange, hyggelige og solrige stunder i haven på ens terrasse. Derfor er det en god ide, at få skabt en terrasse, hvor man har lyst til at opholde sig på de skønne sommeraftener. Terrassen kan være en personlig oase, som man kan indrette lige, som man ønsker. Det kan være en fordel at bibeholde den røde tråd fra hjemmet, og tage den med udenfor, så der bliver en sammenhæng mellem indretningen både inde og ude. Mangler du en terrasse til sommerens fornøjelser, så kan komposit terrassebrædder i høj kvalitet måske være en løsning til dig.


En terrasse til de lange sommerdage

Sommeren har en tendens til at gøre terrassen til hjemmets nye samlingspunkt, hvor alle kan nyde sommerens varme stråler. Når terrassen bliver samlingspunktet, så er det vigtigt, at man har en oase af hygge og samvær, så det bliver et rart sted at være for alle - både om dagen, men også om aftenen. Derfor er det oplagt at have et dejligt spiseområde, hvor man kan nyde ens måltider. Kvaliteten på havemøblerne spiller også en vigtig rolle, da der gerne skal være en vis komfort. Man kan derfor pifte havemøblerne op med nogle smarte hynder, som kan øge komforten, samtidig med, at man vise sin personlige stil frem.


En terrasse i flere zoner

En god måde at indrette terrassen på, er i flere forskellige zoner. En af de bedste måder at skabe hygge på, samtidig med at man får udnyttet terrassen bedst, er ved at inddele den til forskellige formål. Adskil derfor spiseplads, loungeområde, solplads og hyggekrog, så man får udnyttet pladsen. En god og smuk måde at opdele zonerne på, kan være ved at sætte plantekasser op. Plantekasser er med til at give terrassen personlighed, samtidig med, at de skaber en følelse af sommerstemning. De kan være praktiske, da de kan give en smule læ, og derudover er de smukke at se på, når blomsterne begynder at titte frem fra sit skjul.


Brug planter og skab en grøn oase

Selvom at man befinder sig udenfor, så må man ikke glemme at fylde terrassen med flotte grønne planter, sommerens blomster eller smagfulde krydderurter. Man kan benytte plantekasser, krukker, eller store urtepotter til at putte ens yndlingsblomster i, så der er et smukt element på terrassen. Planter er med til at tilføje lidt ekstra liv til terrassen og efterlade en skøn og frisk duft, mens man nyder det dejlige sommervejr i en loungestol med noget koldt at drikke. Pift gerne havebordet op med en smuk dug, og nogle flotte blomster fra haven.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.