Annoncørbetalt indhold

Tips til at få din lille bolig til at se større ud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke alle, som bor i en kæmpe bolig. Der er mange, som bor i mindre boliger, og dette kan være utroligt rart og hyggeligt. Dog giver det også mening, hvis du ønsker, at dit hjem skal se lidt større ud. Det kan du faktisk gøre ved at justere lidt på boligindretningen.

Du kan læse et par tips til at få din lille bolig til at se større ud her.

Annonce

Få en New Yorker væg eller New Yorker dør

Hvis du gerne vil få din lille bolig til at se lidt større ud, så kan du få en New Yorker væg eller en New Yorker dør, som kan bruges som brusedør, glasdør, enkeltdør m.fl..

Din New Yorker væg kan du for eksempel benytte til afskærmning. Denne form for afskærmning vil dog stadig bevare det naturlige lysindfald, og hvis du vælger en glasvæg, så kan det få boligen til at se større ud.

Det er også meget smart at benytte en New Yorker dør i stedet for en almindelig dør, da dette er en måde, hvorpå du slår to fluer med ét smæk. Du får stadig det praktiske med i købet, samtidigt med at du kan give din bolig et lidt større udseende.

Brug lyse farver

Hvis du gerne vil snyde lidt med størrelsen af din bolig, så kan du benytte lyse farver, når du indretter boligen. Lyse farver kan nemlig få din bolig til at se større ud.

Du kan således finde den lyse maling frem og male dine vægge med lyse farver. Du kan også udskifte de mørke møbler med nogle lysere alternativer. Du kan også tilføje noget lyst dekoration til din bolig. Det kan for eksempel være et lyst maleri, som kan hænge fint på væggen.


Hold dig til den minimalistiske indretning

Hvis din bolig allerede er lille, så er det smart at holde dig til den minimalistiske indretning. Masser af møbler og ligegyldige genstande kan nemlig få din bolig til at se endnu mindre ud, da de fylder meget i din bolig.

Du kan således skaffe dig af med mange af de ting, som du ikke har brug for i boligen, så der kan skabes mere plads. Du kan også forsøge at opbevare så mange af dine ting i hylder og skuffer, så de ikke behøver at tage plads i din bolig. Du kan finde mange flere tips til den minimalistiske indretning, hvis du søger efter det på nettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.