Annoncørbetalt indhold

Tips til en sundere og mere spændende aftensmad

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Står menuen på take-away eller rugbrødsmadder for fjerde gang i denne uge? Så skal du måske overveje, hvordan du lettest får lidt variation på menuen og sammensætter et sundere og spændende måltid. Her guider vi dig til, hvad du kan

Sådan får du en mere sund og spændende aftensmad – i korte træk

Annonce

Der er mange måder, du kan få en bedre aftensmad på. Her gennemgår vi nogle af de bedste, og efterfølgende uddyber vi hvert punkt. Du kan for eksempel overveje:

●       Madplaner

●       Måltidskasser

●       Ny inspiration på nettet

 

Læg madplaner

Det er svært at få nærende aftensmad, hvis du ikke har lagt planer på forhånd. Madplaner er en effektiv måde at få mere overskuelighed ind i madlavningen på. Skriv dine yndlingsretter ned, og udvælg fire eller fem af dem til ugens dage.

Du kan med fordel gå efter dem, der ikke har så mange ingredienser – så gør du det lettere for dig selv. Notér ingredienserne ned, og handl ind til et par dage ad gangen – fire eller fem er passende. Flere dage kan resultere i kaos eller overfyldte indkøbsvogne.

Overvej en måltidskasse

Det er tidskrævende og hårdt at købe ind rent fysisk. Hvis det kniber med tiden, kan du overveje at købe en måltidskasse. Måltidskasser kan du bestille online hos din foretrukne udbyder, og så bliver kassen sendt direkte til dig.

Du kan vælge mellem flere typer af kasser, og hver indeholder de sunde råvarer og opskrifter på en række middagsretter. Så skal du ikke bruge tid på at købe ind, og du behøver heller ikke vride din hjerne for at hitte på nye retter. På den måde er måltidskasser en smart måde at opdage nye retter på.

Find ny inspiration

Det kan også være, at det ikke så meget er tiden, det kniber med, men mere inspirationen. Måske laver du de samme fem retter om og om igen, og så er der ikke noget at sige til, at aftensmaden bliver en kedelig fornøjelse. Kan du nikke genkendende til det, skal du have ny inspiration.

Heldigvis er det meget moderne at stå i køkkenet, og du kan derfor finde inspiration overalt. Du kan starte med at kigge i dine gamle kogebøger, men du kan også ty til de teknologiske midler. Online er der tusindvis af madblogs, der giver gode råd, og både YouTube og Instagram flyder over med visuelle guides til nye og spændende retter.

Du kan eventuelt søge på de typer af retter eller køkkener, du godt kan lide, og så vil du blive præsenteret for alverdens variationer. I mange tilfælde vil der være udførlige og visuelle trin-for-trin guides, så du bliver holdt i hånden hele vejen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.