Annoncørbetalt indhold

Tips til rejsemål for sommerens bilferie i og omkring Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En rejse til udlandet er efterhånden en fast del af mange danskeres sommerferie. Danskerne er ellevilde med campingferier i Toscana, charterrejser til Thailand og storbyferier i mange af Europas spændende hovedstæder. Men ét rejsemål bliver ofte overset i den årlige søgen efter den næste eksotiske eksotiske destination, og det er vores eget hjemland. En ferie i Danmark kræver ikke dyre flyreservationer, og du slipper for at tænke: Lån penge! Spændende feriedestinationer for hele familien er blot en kort køretur væk. Så hop i bilen med familien, og kør ud i det danske land. Aarhus er heller ikke nogen undtagelse, når det kommer til spændende rejsemål. Her er en række konkrete tips til fantastiske rejsemål til bilferien i og omkring Aarhus.


Annonce

Det herlige bymuseum i Aarhus

Vi starter vores tur i hjertet af Aarhus i Den Gamle By. Det velkendte turistmål står som en tidslomme midt i det ellers moderne Aarhus. Købstadsmuseet tager hele familien på en rejse, hvor der er plads til, at man for alvor kan slippe fantasien løs. Museet er inddelt i tre forskellige historiske perioder, der alle giver et unikt indblik i danmarkshistorien. Hele oplevelsen er krydret med tidssvarende forretninger i de forskellige bydele og skuespillere i gadebilledet, der bringer historien til virkelighed.


Det gamle Fregatten Jylland

Fregatten Jylland er et klassisk dansk turistmål, som man ikke må snyde familien for. Det historiske danske krigsskib er beliggende i Ebeltoft tre kvarter uden for Aarhus. Skibet, der blev bygget i 1860, har en lang og spændende historie, der både involverer aktiv deltagelse i krigen i 1864 og et længere forløb som kongeskib for kong Christian d.9. Fregatten fungerer i dag som et medrivende museum, der både henvender sig til voksne og børn. Hvert dæk på skibet tager de besøgende helt tæt på historien, og formidler forskellige historiske perioder i fregattens historie. Ombord møder man engagerede rundvisere, der sætter ord på de hæsblæsende begivenheder, der har ført skibet til, hvor det er i dag. Sidst er indlagte højtalere med lydeffekter og matros-lignende dukker med til at give en museumsoplevelse i særklasse.


Et Mekka for modeltog

Blot et kvarters kørsel fra centrum ligger Modelparken Danmark i Egå. Modelparken er frivilligdrevet initiativ, der især er veloplagt for familiens mindste. I parken er der blevet opført en flersporet minijernbane med tilhørende perron. Her kan børnene tage en køretur med en bred variation af minitog, der spænder alt fra et gammeldags damplokomotiv til en kopi af den nyopførte letbane. Parken byder også på forfriskninger fra den tilhørende kiosk på stationen. Slet ikke så kedeligt et rejsemål endda.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.