Annonce
Østjylland

Tirsdagens coronatal: Horsens er ikke længere blandt tredjedel med højeste smittetal

Tirsdag er der konstateret syv nye tilfælde af corona i Horsens Kommune. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: Efter en periode med stigende smittetal i Horsens, er kommunen ikke længere at finde blandt den tredjedel af landets kommuner, hvor smittetallet af højest.

Det ligger fast, efter der tirsdag er konstateret syv nye tilfælde af corona i Horsens Kommune. Det betyder nemlig, at kommunens incidenstal, der opgør antallet af konstaterede tilfælde inden for en uge per 100.000 indbyggere, nu er faldet til 65, og dermed har Horsens det 34. højeste incidenstal blandt Danmarks 98 kommuner.

Dagens smittetal i Horsens Kommune

Smittetal for Horsens Kommune tirsdag 23. februar:

  • Syv nye tilfælde af covid-19 registreret det seneste døgn. Gennemsnittet de seneste 30 dage er 8,63 nye smittede om dagen.

Smittetal for de seneste syv dage:

  • 59 konstaterede tilfælde af covid-19. Antal testede er på 11.532.
  • Incidenstal på 65 tilfælde per 100.000 indbyggere. Positivprocenten på 0,51.

OBS. Data er hentet hos Statens Serum Institut og er for det seneste døgn baseret på analysetidspunkt, mens tal for seneste syv dage er baseret på testtidspunkt. Her er indregnet to døgns forsinkelse.

Også positivprocenten går den rigtige vej. Mandag lå den på 0,52 pct. for den seneste uge, mens den tirsdag er dalet en my til 0,51 pct.

Mindre positivt ser det ud, hvis man vender blikket mod syd, hvor Vejle Kommune og særligt Kolding Kommune opererer med højere smittetal.

I Vejle ligger incidenstallet på 83,9, mens Kolding med et incidenstal på 324,8 er den kommune i Danmark med størst smitte i øjeblikket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce