Annonce
Sport

Tirsdagens sport: Det altdominerende tophold kommer til Aarhus

Marielle Martinsen blev topscorer for Aarhus United i holdets seneste kamp, hvor holdet tabte 25-35 mod Team Esbjerg. Martinsen scorede syv gange. Foto: Johnny Pedersen.
Annonce

HÅNDBOLD: Aarhus United holder fast i det yderste af top otte, og det kommer til at kræve et par sejre i de sidste fire kampe i grundspillet, hvis en plads i det fine selskab skal opnås.

Men en sejr ser ud til at blive en meget vanskelig opgave tirsdag aften. Det suveræne tophold fra Odense Håndbold kommer på besøg i Stadionhallen.

Odense Håndbold har vundet de ni seneste kampe i ligaen, men har haft problemer i Champions League, hvor de tabte de sidste tre kampe i gruppen, selvom holdet var favoritter i alle tre.

Aarhus United er heller ikke inde i den bedste stime og har blot vundet en af de seneste syv kampe i ligaen, hvilket var mod Vendsyssel Håndbold, der har vist sig som det svageste hold i rækken. Så de scuba-blå fra Aarhus skal hive en meget stor spillemæssig kanin op af hatten, hvis de skal tage en sejr mod favoritterne fra Odense.

Tirsdagens kampe med østjyske hold

  • Aarhus United - Odense Håndbold, Kvindehåndboldligaen, Stadionhallen klokken 18:30.
  • IK Skovbakken - Ajax København, 1. Division Herrehåndbold, Vejlby-Risskov Hallen klokken 19:00.
  • HØJ Elite - HEI Håndbold, 1. Division Herrehåndbold, Jyllingehallen klokken 19:00.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

Aarhus

To studerende har åbnet bæredygtig købmand med emballagefrie vej-selv varer: - Vi får ikke løn endnu

Annonce