Annonce
Aarhus

Tivoli Friheden går nye veje: Landets største blomster-invasion er på vej

Tivoli Friheden vil skabe en ny sommer-tradition med blomster som omdrejningspunkt. Det sker fra sommeren 2020. Foto: Malte Riis
Ny Blomsterfestival skal være en tilbagevendende sommer-begivenhed i Tivoli Friheden. Direktør vil pirre sanserne og komme helt ind under huden på gæsterne.
Annonce

AARHUS: Landets største Blomsterfestival skal afholdes i Tivoli Friheden i Aarhus.

Til juli næste år vil enorme mængder blomster indtage Tivoli Friheden, og den over 100 år gamle park spækkes med aktiviteter for hele familien – aktiviteter med blomsten i centrum.

- Inspireret af den succes vi har haft med store events som Fed Fredag, Halloween og Jul i Friheden, satser vi nu på at skabe en ny sommertradition, der er i pagt med Frihedens DNA og som udspringer af parkens smukke omgivelser. Friheden er en oase midt i naturen - tæt på hjertet af Aarhus. Med forskellige temaer skal Blomsterfestivalen pirre alle sanser og komme helt ind under huden på vores besøgende, forklarer Tivoli Frihedens direktør, Henrik Ragborg Olesen.

Under overskriften "Power of Flower" vil parken blandt andet rumme ganske særlige koncept-haver.

Således giver den århusianske havemand Claus Dalby sit bud på en urban krukkehave, ligesom Haveselskabet præsenterer temahaver som "Vildt med Vilje" og "Havefantasier", og det internationale dekorationsfirma MK Illuminations bygger kæmpestore skulpturelle blomsterkunstværker.

Inspireret af den succes vi har haft med store events som Fed Fredag, Halloween og Jul i Friheden, satser vi nu på at skabe en ny sommertradition, der er i pagt med Frihedens DNA og som udspringer af parkens smukke omgivelser.

Henrik Ragborg Olesen, Tivoli Friheden

Annonce

Nyt navn venter

I forbindelse med Blomsterfestival skifter en del af Tivoli Friheden navn til "Fantasi og Eventyr".

I det område af parken vil talende træer fortælle deres over 200-årige historie, imponerende blomsterkunstværker og uventede, kreative dekorationer dukker op overalt - og besøgende kan være med til at kåre "Årets Blomsterkunstværk i Friheden".

Blomsterfestivalen planægges, så den tilbyder aktiviteter på tværs af alle aldre.

Festivalen vil give besøgende mulighed for at fordybe sig i jordnære og bæredygtige events. Besøgende får mulighed for at se, røre, smage, dufte, føle og lære.

Gæster i Tivoli Friheden kan opleve Blomsterfestivalen med workshops, blomsterevents og andre aktiviteter fra 1. juli til 31. juli 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Tyve stjal pengeskab fra skole

AGF

AGF-medaljer solgt for formue - og så smed sælger lige en spillertrøje oven i handlen

Aarhus For abonnenter

Forråelse i ældreplejen: - Det er aldrig et spørgsmål om, at nogen er onde

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce