Annonce
Aarhus

Tjek lige din kupon: Århusianer løb med lottomillioner

Århusianer havde stort held i lotto og løb med seks millioner kroner. Arkivfoto: Mads Nissen/Scanpix
Annonce

AARHUS: Der bliver formentlig råd til ekstra store julegaver for en heldig århusianer. Da lottotallene blev trukket lørdag faldt boldene nemlig således ud, at en århusianer vandt hele seks millioner gode danske kroner.

Danske Spil oplyser i en pressemeddelelse, at den heldig spiller har købt sin kupon på mobilen, og at han kommer fra Aarhus Kommune. Danske Spil tager selv fat i vinderen, og vedkommende bliver tilbudt millionærrådgivning, som alle spillere der vinder mere end 1,5 millioner kroner gør.

Lidt længere sydpå - i Skanderborg - sidder en lottospiller, der ganske vist ikke ramte nogen tal, der gav milliongevinst. Alligevel kan personen kalde sig millionær, for da Danske Spil trak lod om to gange en million kroner, var heldet med en person, der havde købt sin kupon i 7-eleven på Jernbanevej i Skanderborg. Den anden million blev vundet i Otterup på Fyn.

Danske Spil har ikke hørt fra de to Millionærgarantivindere, så har du købt din kupon i Skanderborg eller i Otterup, så er det en rigtig god idé at få dem tjekke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce