Annonce
Jubilæer

To 40-årsjubilarer i samme virksomhed

Per Lynge. Foto: Ole Tolbod Fotografi

Dannebrog går til tops foran Brødrene Dahls flagskibsbutik på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus på onsdag 14. august. Da er det 25 år siden, salgschef Per Lynge og projektsalgschef Kent Frederiksen havde første arbejdsdag i det, der i dag er en af landets største VVS-grossister. De har begge trådt deres barnesko i Brødrene Dahl i Aarhus og har begge gjort karriere i virksomheden. Per Lynge startede som intern sælger og Kent Frederiksen som elev, og begge har i dag ansvar for både forretningsområder og personale.

I løbet af de seneste fire år har der været ikke mindre end 47 25-års jubilæer i virksomheden, som beskæftiger 1350 medarbejdere. Alene i 2020 er der 14 på listen.

- Det er en stor styrke for os at have så mange erfarne medarbejdere. Det blå blod er tykt i Brødrene Dahl. Vi har en stærk kultur og har i fællesskab udviklet denne 150 år gamle virksomhed til en moderne grossist, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Jesper Lynge, der udover at være chef for de to jubilarer, også er storebror til Per Lynge.

Annonce
Kent Frederiksen. Foto: Ole Tolbod Fotografi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

Aarhus

Corona-bredskab er uændret i Skejby: Overlæge ser ingen tegn på øget smitterisiko - nærmere tværtimod

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Annonce