Annonce
Aarhus

To anholdt efter uro ved café på Kappelvænget: Knuste en rude i patruljebilen

En anholdelse i en café i Aarhus V skabte dårlig stemning på stedet, og en 25-årig mand begyndte at råbe forskellige skældsord efter betjentene. Foto: Kim Haugaard
Et rutinemæssigt tilsyn på en café på Kappelvænget i Arhus V endte i uro, da flere gæster ikke var tilfredse med politiets tilstedeværelse.
Annonce

AARHUS: Et rutinemæssigt tilsyn på en café på Kappelvænget i Aarhus V endte i uro, og politiet anholdt to personer.

Da Østjyllands Politi ankom var der seks personer i lokalet, og flere af dem var utilfredse med politiets tilstedeværelse.

En 24-årig mand nægtede gentagne gange at oplyse sit navn og sin adresse til betjentene, og han blev derfor anholdt, mens patruljen fandt frem hans identitet.

Anholdelsen skabte dårlig stemning på stedet, og en 25-årig mand begyndte at råbe forskellige skældsord efter betjentene. Han blev anholdt og sigtet for at fornærme politiet, og da han gjorde kraftigt modstand undervejs, blev han også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

En 22-årig mand blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han opførte sig aggressivt og gentagne gange blandede sig i politiets arbejde under anholdelserne.

I forbindelse med episoden knuste nogen en rude i en patruljebil med en sten. Det var i første omgang ikke muligt at finde frem til, hvem der havde kastet stenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bakken Bears vandt 12. sejr på stribe

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Alarm 112

Ingen afskærmning eller håndsprit: Risskov-kiosk kan se frem til bøde

Annonce