Annonce
Favrskov

Slog med jernrør og truede med kniv: Nu er to mænd anholdt i røverisag

To mænd fremstilles torsdag i grundlovsforhør i Retten i Randers. De er anholdt i en røveri-sag i Hadsten i oktober. Arkivfoto: Lars Rasborg

Hadsten: Torsdag eftermiddag fremstilles to mænd fra Aarhus V i grundlovsforhør i Retten i Randers. De to mænd på 19 og 20 år er anholdt i forbindelse med en røveri-sag i Hadsten i oktober.

Lørdag 12. oktober om aftenen blev to mænd på 19 og 22 år overfaldet og truet på Østergade i Hadsten af tre mænd.

Ofrene for overfaldet blev truet med en kniv og den 19-årige blev slået med et jernrør, som han havde forsøgt at forsvare sig med.

Gerningsmændene forlangte at få udleveret mændenes punge, hvilket de gjorde. Gerningsmændene kørte herefter fra stedet i en hvid BMW X3.

De to mænd blev anholdt torsdag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce