Annonce
Aarhus

To banker i Aarhus har åbne døre, men passer på

Arbejdernes Landsbank i Åbyhøj. Her er det muligt at komme i banken indtil 31. marts. Foto: Axel Schütt
De fleste banker er lukket, men Danske Bank har åbent daglig for det nødvendigste og Arbejdernes Landsbank omkring lønningsdag.
Annonce

AARHUS: Mens de fleste banker holder lukket for at undgå smittefaren ved coronavirussen, så åbner to af de århusianske dørene. Det er Danske Bank og Arbejdernes Landsbank.

I alle banker og sparekasser arbejder de fleste medarbejdere arbejder hjemmefra og rådgiver kunderne via online- eller telefonmøder.

Men Arbejdernes Landsbank holder filialen Silkeborgvej 228, Åbyhøj, åben 30.-31. marts af hensyn til lønudbetalinger.

I Danske Bank på hjørnet af Jægergårdsgade og Spanien i Aarhus er der ekstraordinært åbent daglig for de mest nødvendige ekspeditioner, men med særlige forholdsregler for at passe godt på både kunder og medarbejdere.

- Vi lukker kun få kunder ind ad gangen og i det omfang, det er muligt, beder vi kunderne om at bruge vores digitale løsninger og vores pengeautomater, siger Michael Thunbo, områdedirektør for Danske Banks privatkunder i Aarhus.

Vi lukker kun få kunder ind ad gangen og i det omfang, det er muligt, beder vi kunderne om at bruge vores digitale løsninger og pengeautomater.

Michael Thunbo, områdedirektør for Danske Banks privatkunder

Annonce

Pres ved lønningsdag

Michael Thunbo venter, at der bliver særligt pres på afdelingen i Aarhus omkring lønningsdag.

Derfor har banken taget en række nye initiativer, der skal hjælpe de kunder, som plejer at bruge bankens kasse. Blandt andet er der åbnet for, at kunder kan give fuldmagt til pårørende, så de kan hjælpe med at ordne økonomien, for eksempel via deres egen mobil- eller netbank. Det er også muligt for kunder, der ikke er så digitale, at ringe ind og overføre penge til for eksempel deres voksne børn, som også er kunde i banken. De får så mulighed for at hæve kontanter eller betale regninger.

For de kunder, der har behov for at betale girokort, tilbyder Danske Bank også en kuvertløsning, hvor man får tilsendt kuverter af banken.

Annonce

Nogenlunde ens regler

Hos de øvrige er beskederne nogenlunde ens: Banken er lukket, men kontakt os på mobilbank, telefon eller mail. De holder også videomøder.

Det gælder for eksempel Sydbank, Jyske Bank, Nordea, Spar Nord og Middelfart Sparekasse. Hos Djurslands Bank kan kunder mødes med rådgiveren, hvis det er aftalt på forhånd.

Jutlander Bank og Vestjysk Bank oplyser, at der ikke er fysisk adgang til afdelingerne. Er det strengt nødvendigt at komme ind i banken, kan kunden ringe til et telefonnummer, som kan ses på en plakat ved indgangen til afdelingen.

Danske Bank i Jægergårdsgade har åbent daglig, men der bliver holdt afstand. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce