Annonce
Aarhus

To bilbrande med forbindelse til drab i Aarhus: Vidner søges

I forbindelse med drabet på 25-årige Shmur, blev der brændt to biler af i Hørning og Solbjerg. Politiet efterlyser vidner, der kan have set noget. Foto: Mikkel Berg Pedersen
Østjyllands Politi efterlyser vidner til to bilbrande, der er sket i Hørning og Solbjerg onsdag aften. Bilbrandene formodes til at have relation til de to drabssager.
Annonce

SOLBJERG/AARHUS/HØRNING: I forbindelse med drabet på den 25-årige, århusianske rapper Shmur onsdag aften, fandt politiet også to afbrændte biler.

Det er politiets opfattelse, at de to brande skal ses i sammenhæng med drabet på den 25-årige ved Jydsk Væddeløbsbane. Derfor efterlyser politiet nu vidner, der kan have set noget.

- Vi er interesserede i at høre fra alle, der kan have set de to køretøjer komme kørende til stedet, set personer i forbindelse med de to brande eller set andre køretøjer omkring tidspunktet for de to brande, lyder det fra politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse.

Den første brand var i et køretøj ved Rasborgvej 16 i Solbjerg onsdag klokken cirka 20.30. Den anden brand var i et køretøj ved Pindsmøllevej 31 i Edslev ved Hørning onsdag klokken cirka 21.30.

Har man set noget, kan man kontakte politiet på telefon 114.

Annonce

Yderligere efterforskning i Aarhus

Udover den 25-årige, der blev skudt ved Jydsk Væddeløbsbane, blev også en 42-årig stukket ihjel på Lenesvej. Østjyllands Politi har natten til fredag været massivt til stede i hele Aarhus efter de to drab.

- Natten er forløbet roligt, men vi vil fortsat være til stede med ekstra mandskab for at skabe tryghed for beboerne i området, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

To drab inden for 9 timer og relativt kort afstand. Det var realiteten i Aarhus onsdag og natten til torsdag, hvor først en 25-årig blev skudt, og siden en 42-årig stukket med kniv. Politiet mener dog ikke, at de to sager har relation til hinanden. Foto: Mikkel Berg Pedersen

Ved politiet har man iværksat en intensiv efterforskning af begge drab med henblik på at finde gerningsmændene.

Som politiet også fortalte på et pressemøde torsdag, så har man tidligere haft otte personer anholdt. De er dog alle løsladt i løbet af dagen torsdag efter at have været afhørt med henblik på at fastlægge deres rolle i de to drabssager.

- Der er for nuværende ikke noget afgørende nyt i efterforskningen, og vi efterforsker stadig bredt. Der er fortsat ikke noget, der indikerer, at de to drab er relaterede, men i begge tilfælde tyder efterforskningen på, at der er tale om opgør i de kriminelle miljøer, siger Michael Kjeldgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

AGF For abonnenter

Kampen kort: VAR, frispark og generel tumult dominerede i AGFs første sæson-nederlag

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

Annonce