Annonce
Aarhus

Overså vigepligt: Tre børn og en voksen på sygehuset efter færdselsulykke

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

KOLIND: 10 personer fordelt i to biler blev sent fredag eftermiddag involveret i en færdselsulykke på Djursland i krydset Korupskovvej/Sivestedvej nord for Kolind. Tre børn i alderen et til ni år og en voksen blev kørt til sygehuset efter ulykken.

Ulykken skete kl. 17.49 i et T-kryds, der ligger midt i et langt sving på Korupskovvej.

Ifølge vagthavende ved Østjyllands Politi kørte den ene bil med tre personer fra Sivestedvej mod syd og overså her sin ubetingede vigepligt, da chaufføren kørte ud på Korupskovvej.

Her kom samtidig en bil kørende med syv personer mod nordvest. Den blev dermed påkørt i siden af den første bil.

Ifølge politiet blev en voksen og tre børn henholdsvis kørt i ambulance og fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby for nærmere undersøgelser efter ulykken. Politiet kender endnu ikke deres nærmere tilstand.

- Det er en dreng på ni år og to på et år, siger Flemming Lau, der er vagtchef ved Østjyllands Politi, til Ritzau.

Ifølge indsatsleder Allan Frederiksen fra Beredskab og Sikkerhed blev fire andre fra ulykken sendt til skadestuen for at få tjekket mindre knubs.

Ifølge indsatslederen var én person lettere fastklemt, så redningsfolkene måtte brække en dør af for at få vedkommende ud.

I alt fem ambulancer og en lægebil foruden redningshelikopteren og politi kom til ulykkesstedet, fordi der blev meldt om flere fastklemte. Helikopteren landede på Sivestedvej, som derfor blev afspærret under redningsarbejdet. Korupskovvej var også delvist lukket i perioder,  frem til at det hele var ryddet op kl. 19.15.

Opdateret lørdag 4. juli:

Det var en 41 årig mand og en 66 årig kvinde der kørte sammen, oplyser politiet. I bilerne var der i alt seks børn. Der var ingen alvorlig personskade ved ulykken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce