Annonce
Sport

To kan få superliga-debut for AGF

Ryan Mmaee fik debut i pokalkampen mod FC Sydvest. Søndag kan han debutere i superligaen for AGF. Foto: Ludvig Dittmann

FODBOLD: Efter landskamppausen fra superligafodbolden ruller bolden igen i den bedste danske række. AGF skal som bekendt en tur til Horsens, hvor århusianerne skal forsøge at fastholde positionen som eneste ubesejrede mandskab i Superligaen.

Med på turen til Horsens har AGF to mulige superligadebutanter - nemlig klubbens nye angriber Ryan Mmaee og målmand Roman Mysak. Ryan Mmaee fik ganske vist et indhop i AGFs sejr mod FC Sydvest, men det var i DBU Pokalen. Han viste desuden i reserveholdsligaen at han ved, hvordan man scorer mod Horsens i en kamp hvor også målmand Roman Mysak spillede.

Hele truppen ser sådan ud:

Oscar Whalley, Roman Mysak, Dino Mikanovic, Niklas Backman, Björn Daniel Sverrison, Jakob Ankersen, Mustafa Amini, Ryan Mmaee, Martin Spelmann, Tobias Sana, Jens Stage, Casper Højer Nielsen, Adama Guira, Magnus Kaastrup, Jesper Juelsgård, Mustapha Bundu, André Riel, Pierre Kanstrup og Bror Blume.

Kampen spilles søndag klokken 14 og stiften.dk er som sædvanligt klar med en liveblog fra kampen.

Annonce
Roman Mysak er udtaget til AGFs kamp i Horsens. Foto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Ingen skal være ensomme

”Ensomhed. Det er en følelse, som rammer mange. Det gælder ikke alene socialt udsatte, det gælder ældre mennesker, som ser deres ægtefælle og deres jævnaldrende falde fra – hvor blev de af, alle de, der fyldte hverdagen? Men det kan ligeså vel gælde børn og ganske unge mennesker. Hvem vil lege med mig? Hvem har jeg at snakke med? Ikke bare på Facebook, men rigtigt: ansigt til ansigt under fire øjne med en jævnaldrende eller med en, der er ældre, og som man kan betro sig til. En at dele sine tanker med. Vi har brug for at tale sammen, også om ensomheden. Vi har brug for hinanden. Vi har brug for at få bekræftet, at vi betyder noget.” Sådan sagde vores kloge dronning blandt andet i sin nytårstale. Og som sædvanligt har majestæten ret: Ingen skal være ensomme. Men ensomheden er opstået i takt med at tidsånden, hvor samfundet har udviklet sig til, at vi alle er vores egen lykkes smed. Vi er omringet af en syg mig-mig-mig-kultur, hvor de stærkeste med lethed overlever på første klasse, mens de lidt svagere fuldstændig kynisk efterlades på perronen, når eksprestoget buldrer afsted. Aldrig har der i Statstidende været så mange efterlysninger af pårørende til en ensom afdød, og det sker oftere og oftere, at man hører om en person, der er fundet død i sin lejlighed – en måned efter døden indtrådte. Og ikke så sjældent er det en besøgsven, der finder afdøde. En besøgsven – smag lige på ordet! Jamen, hvad er det for en uorden? Hvorfor kan vi i et lille land som Danmark ikke tage os bedre af hinanden? Vi skal huske kontakten til familiemedlemmer, til gamle venner, til naboerne og til dem vi møder på vores vej. Glem nu for pokker den dér med, at vi vil ikke blande os – vi skal netop blande os, være nysgerrige, vise interesse og omsorg – ja, kort sagt: gøre noget!

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];