Annonce
Alarm 112

To mænd kendte ikke til graffiti i Åbyhøj: Begge sigtet med 23 spraydåser og maling på fingrene

Det var i en viadukt ved Åbyhøj på Viby Ringvej, at de to mænd blev anholdt med de mange sprayflasker. Fotoet her er et arkivfoto fra et andet sted. Arkivfoto: Scanpix
To mænd havde ikke lyst til at tale med politiet om graffiti i Åbyhøj, men de havde svært ved at forklare deres maling på fingrene og 23 spraydåser på slæb.

ÅBYHØJ: Selvom to mænd i 20'erne ikke ville kendes ved nysprøjtet graffiti i en viadukt i Åbyhøj, blev de tidligt søndag morgen sigtet for hærværk. De havde blandt andet 23 spraydåser med i bagagen.

En person kontaktede omkring klokken 6.00 politiet, da hun opdagede, at der var udøvet en del graffiti på betonvæggene i en viadukt under Viby Ringvej i Åbyhøj.

Anmelderen havde netop set to mænd gå derfra med flere spraydåser på sig, oplyser Østjyllands Politi.


Mændene risikerer senere at få et erstatningskrav mod sig, når omfanget af hærværket er gjort op

Østjyllands Politi


En patrulje kørte til stedet, og tæt på viadukten stødte betjentene på to mænd på 22 og 28 år, som svarede nøje til det signalement, som anmelderen havde givet.

De var ikke videre meddelsomme over for patruljen, men da de havde 23 spraydåser på sig og frisk spraymaling på hænderne, blev de begge sigtet for hærværk.

De fik også en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, da begge havde en mindre mængde hash på sig.

Spraydåser og hash blev beslaglagt, og mændene risikerer senere at få et erstatningskrav mod sig, når omfanget af hærværket er gjort op, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce