Annonce
Aarhus

To mænd på hospitalet efter stort slagsmål: Politi leder efter køretøj

To mænd med knivlæssioner troppede onsdag aften op på akutmodtagelsen ved Aarhus Universitetshospital i Skejby efter et større slagsmål i det centrale Aarhus. Efterfølgende søgte politiet efter spor flere steder i byen. Blandt andet her ved Tage-Hansens Gade. Privatfoto

To personer kørte selv til undersøgelse på akutmodtagelsen efter et større slagsmål i Aarhus onsdag aften. Nu leder politiet efter køretøj, der kan tilhøre den ene gruppering.

AARHUS: To mænd er såret af knivstik efter et større slagsmål mellem to grupperinger onsdag aften.

Ifølge Østjyllands Politi skete overfaldet et ikke nærmere angivet sted i det centrale Aarhus. Vidner fortæller dog til Aarhus Stiftstidende, at dele af Tage-Hansens Gade og Regenburgsgade efterfølgende har været afspærret, mens politi med hunde søgte efter spor.

Omkring klokken 18 modtog politiet flere anmeldelser om et stort slagsmål, og flere vidner har uafhængigt af hinanden oplyst, at der blev anvendt slagvåben. I forbindelse med slagsmålet kørte de to grupperinger fra stedet i to biler, oplyser Østjyllands Politi.

Klokken 18.24 modtog politiet så en anmeldelse fra personalet på akutmodtagelsen ved Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor to unge mænd kort forinden var troppet op.

Mændene havde knivlæsioner på henholdsvis baller og ben.

Annonce

Leder efter bil

- Vi vurderer, at de to tilskadekomne havde været en del af slagsmålet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Begge mænd er meldt uden for livsfare.

Det har torsdag morgen ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Politi endnu, men til Jyllands-Posten, fortalte man onsdag aften, at de to involverede grupperinger angiveligt kørte fra stedet i to biler.

- Vi kender til den første bil, og så er der yderligere et køretøj, vi kigger efter, som jeg ikke kan give nogle oplysninger om, fortæller vagthavende til Jyllands-Posten.

Af hensyn til efterforskningen ønsker Østjyllands Politi ikke at kommentere hændelse yderligere på nuværende tidspunkt. Dog hører Østjyllands Politi gerne fra eventuelle vidner eller andre, der kan kaste lys over episoden.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce