Annonce
Navne

To nye partnere hos BDO i Aarhus

Klaus Tvede-Jensen (tv.) og Thomas Nørgaard Christensen er trådt ind som partnere i rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO. Pressefoto

NAVNE: Klaus Tvede-Jensen og Thomas Nørgaard Christensen er trådt ind som partnere i rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO. Begge er blevet en del af det lokale kontor i Aarhus, der dagligt rådgiver erhvervsdrivende i og omkring Østjylland inden for alt fra revision og regnskab til skat, moms og forretningsudvikling.

Klaus Tvede-Jensen er uddannet statsautoriseret revisor og har arbejdet hos Deloitte i 28 år, inden han kom til BDO. Han har bred erhvervserfaring med sparring og økonomisk rådgivning af primært ejerledede virksomheder og større SMV’er, men har også stor erfaring med IT-virksomheder, produktionsvirksomheder og virksomheder inden for både ejendomsbranchen og undervisningssektoren.

Thomas Nørgaard Christensen blev i 2015 uddannet som statsautoriseret revisor efter sin cand.merc.aud. ved Aarhus Universitet. Han beskæftiger sig med alt inden for revision og rådgivning, herunder køb og salg af virksomheder, af særligt ejerledede virksomheder, IT-virksomheder, restaurationsbranchen og E-handelsvirksomheder. Inden BDO har han arbejdet 10 år hos PwC.

Annonce

Til daglig er han også tilknyttet som underviser på både Aarhus Universitet og hos Foreningen for Statsautoriserede Revisorer (FSR).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ny bødesag er pinlig for AGF: Direktøren må lære at styre temperamentet

Annonce