Annonce
Østjylland

To nye ruter fra Aarhus Airport: Flyv direkte til Italien og Portugal

Samarbejdet mellem SAS og Aarhus Aiport byder fra april på to nye direkte ruter til sol- og storbydestinationer. Arkivfoto: Kim Haugaard

Fra april 2019 kan man hoppe på flyet direkte til to soldestinationer i Italien og Portugal fra Aarhus Airport. SAS åbner to nye ruter.

TIRSTRUP: Nu bliver det en lille smule lettere at komme ned at gøre forsøget på at mase sig ind mellem 1.000 andre turister med selfiestænger i håbet om at få et Instagramvenligt billede af eget kontrafej foran Trevi-fontænen.

Eller hvis du mere er til badestrand og fisk- og skaldyrrestauranter, kommer der også endnu en mulighed fra Aarhus Airport.

SAS åbner til april to nye ruter til Rom i Italien og Faro, der ligger på Algarvekysten i Portugal.

- Gæsterne kommer, fordi vi har noget relevant at tilbyde dem, så årsagen til den markante vækst i passagertallene skal findes i et udbygget rutenet med afsæt i passagernes ønsker. Men det kræver hårdt arbejde at lande nye ruter. Derfor er vi glade for endnu engang at kunne byde østjyderne på direkte adgang til eftertragtede destinationer, siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg, i en pressemeddelse.

Annonce

fra 9 til 23 destinationer

I 2016 havde Aarhus Airport ni destinationer på tavlen. I dag har man 23. Stigningen er især et resultat af samarbejdet med SAS, der alene i 2018 har budt på seks nye ruter fra den østjyske lufthavn.

- De nye destinationer bygger både på et ønske fra passagererne og en ambition fra vores side om at være med til at drive en ny spændende udvikling. Samtidig bruger vi mange ressourcer på at promovere Aarhus som destination i udlandet, og det lokker turister fra hele verden den anden vej, lyder det blandt andet fra Lars Sandahl Sørensen, koncerndirektør i SAS.

Udover de to nye ruter til Rom og Faro åbner Aarhus Airport i maj 2019 flyforbindelse til Kreta og Zakynthos i Grækenland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Århus-talent flytter til Sønderborg

Annonce