Annonce
Østjylland

To røde kort i fire kampe: Bjarke Jacobsen er irriteret og ærgerlig

Det  var denne situation, der kostede Bjarke Jacobsen sæsonens andet røde kort. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Bjarke Jacobsen kommer til at kæmpe med et højt antal strafpoint efter et nyt rødt kort dømt af VAR. I første omgang er han ude i de to næste kampe.
Annonce

Aarhus: - Jeg havde håbet på et andet udfald. Jeg er både irriteret og skuffet.

Bjarke Jacobsen fik i anden halvleg i 3-0 nederlaget til AGF direkte rødt kort efter en mere end tre minutter lang VAR-pause, hvor dommer Ayidin Uslu selv måtte ud for at gennemse Bjarke Jacobsens duel med Patrick Mortensen.

- Jeg kom mere og mere i tvivl om udfaldet, som tiden gik. Jeg føler, at det var en løbeduel, hvor vi så løber sammen. Dommerne så noget andet. Efter de havde set situationen igennem 300 gange i slowmotion, går jeg ud fra, at det er den rigtige kendelse, de er nået frem til, sagde Bjarke Jacobsen.

Han fik også et direkte rødt kort i premieren mod Randers FC. Den slags koster to dages karantæne, og nu kan midtbanespilleren se frem til yderligere to dage på tribunen, og oven i vil han nu have skrabet mange strafpoint sammen, så der skal ikke mange advarsler til, før næste dag i straffeboksen bliver en realitet. To advarsler vil være nok til yderligere en karantænedag.

Annonce

Brug for finslibning af VAR

- Generelt synes jeg, at VAR-linjen skal finslibes, sagde Bjarke Jacobsen uden at ville uddybe det nærmere. Dermed lægger han sig op ad cheftræner Jonas Dal, der i forbindelse med det første røde kort i Randers-kampen slog fast, at der vil komme mange røde kort i denne sæson.

- Det værste er, at jeg ikke kan være med i de kommende kampe. Jeg ville meget gerne have været med til at vende skuden, sagde Bjarke Jacobsen.

- Jeg håber, der er brug for mig, når jeg må spille igen, sagde AC-spilleren.

AC Horsens er efter fem kampe stadig uden sejr.

- Vi har haft et par lunkne præstationer, men der skal stadig ikke mere end en sejr til at vende det, så hvis vi vinder over Nordsjælland på søndag, er vi med igen, sagde Bjarke Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce