Annonce
Østjylland

To rumænere anholdt for af aflure pinkode

To rumænske mænd på 23 og 28 år blev onsdag anholdt kort efter, at de ved 14-30 tiden havde hævet 8.000 kr. i Jyske bank i Skanderborg med et stjålent Dankort.

Annonce

To rumænske mænd på 23 og 28 år blev onsdag anholdt kort efter, at de ved 14-30 tiden havde hævet 8.000 kr. i Jyske bank i Skanderborg med et Dankort, de havde stjålet fra en 56-årig kvinde fra Nykøbing Mors i Bloms butikker, hvor de også havde afluret hendes pinkode.

Kort forinden blev en 64-årig svagtgående og svagtseende kvinde fra Skanderborg gjort forvirret af to udenlandske kvinder ved te og kaffeafdelingen i Føtex i Bloms. Det lykkedes dem af stjæle en kuvert fra kvindens taske med 10.000 kr., som hun kort forinden havde hævet ved Nordea i Adelgade.

Kvinderne slap væk. Men en patruljevogn, der var på vej til Føtex, opdagede tilfældigt de to mænd i Adelgade og fik dem anholdt. De blev fremstillet i grundlovsforhør i går med krav om fængsling.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan have set de to kvinder, eventuelt tage en bus eller et tog. Politiet formoder, at de to mænd og de to kvinder er fulgtes ad.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Aarhus

Århusianer ny formand for landets lærere

Aarhus

Ansvaret for plejesvigt er placeret: Det skal nye kræfter ind i topledelsen af ældreområdet i Aarhus

Annonce