Annonce
Østjylland

To rumænere anholdt for af aflure pinkode

To rumænske mænd på 23 og 28 år blev onsdag anholdt kort efter, at de ved 14-30 tiden havde hævet 8.000 kr. i Jyske bank i Skanderborg med et stjålent Dankort.

Annonce

To rumænske mænd på 23 og 28 år blev onsdag anholdt kort efter, at de ved 14-30 tiden havde hævet 8.000 kr. i Jyske bank i Skanderborg med et Dankort, de havde stjålet fra en 56-årig kvinde fra Nykøbing Mors i Bloms butikker, hvor de også havde afluret hendes pinkode.

Kort forinden blev en 64-årig svagtgående og svagtseende kvinde fra Skanderborg gjort forvirret af to udenlandske kvinder ved te og kaffeafdelingen i Føtex i Bloms. Det lykkedes dem af stjæle en kuvert fra kvindens taske med 10.000 kr., som hun kort forinden havde hævet ved Nordea i Adelgade.

Kvinderne slap væk. Men en patruljevogn, der var på vej til Føtex, opdagede tilfældigt de to mænd i Adelgade og fik dem anholdt. De blev fremstillet i grundlovsforhør i går med krav om fængsling.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der kan have set de to kvinder, eventuelt tage en bus eller et tog. Politiet formoder, at de to mænd og de to kvinder er fulgtes ad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Coronavirus

Live: Skærpet opmærksomhed på coronaudbrud i yderligere fem byer

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Annonce