Annonce
Aarhus

To store butikker på vej væk fra M.P. Bruuns Gade

7-Eleven er på vej væk fra Bruuns Gade. Foto: Flemming Krogh
To markante butikker på M.P. Bruuns Gade leder efter nye lejere.
Annonce

AARHUS: Der er udsigt til forandring i en af byens store gader.

I toppen af M.P. Bruuns Gade ved Sct. Pauls Kirke er den store 7-Eleven nemlig på vej væk.

Den over 100 kvadratmeter store hjørnebutik er sat til leje, og dermed er en af byens største 7-Eleven-butikker på vej til at lukke.

Butikken er på i alt 431 etagemeter, hvoraf butikken i stueplan tæller 136 kvadratmeter. Er man interesseret i at leje lokalerne, skal man lægge 431.300 kroner i årlig leje, oplyser Colliers, der står for lejemålet.


... vi går i overvejelser om, hvordan restaurant-konceptet kan genopfindes, så det passer ind i den nye covid-19-virkelighed

Signe Høyer, kommunikationsmedarbejder Danish Design Restaurants


Man skal dog ikke gå langt efter babybites og skrabelodder, da der stadig vil være seks 7-Eleven-butikker i det centrale Aarhus alene.

Annonce

Populær restaurant på vej væk

Lidt længere nede af gaden og på modsatte side er et ellers populært spisested også på vej væk.

Der er tale om Spisesalon, der tidligere hed Kähler Spisesalon, da ejeren Franz Longhi også ejede den kendte keramik-gigant.

Restauranten, der er kendt for sit smørrebrød, hører under Danish Design Restaurants, der også tæller nabo-restauranten Nordisk Spisehus, Villa Dining i Risskov og så det omdiskuterede madmarked Aarhus Central Food Market, som står foran en total forvandling.

Spisesalonen i M.P. Bruuns Gade blev rost for deres smørrebrød i Stiftens seneste madanmeldelse. Foto: Jens Thaysen

Danish Design Restaurants har selv en bod med smørrebrød i madmarkedet, men om udlejningen af lokalerne i M.P. Bruuns Gade skyldes, at madmarkedet skal udvikles, vil folkene bag ikke ind på.

- Jeg kan bekræfte, at lokalerne i M.P. Bruuns Gade 33 er til leje. Det betyder ikke nødvendigvis, at Spisesalonen skal lukke, men vi går i overvejelser om, hvordan restaurant-konceptet kan genopfindes, så det passer ind i den nye covid-19-virkelighed. I den forbindelse kunne en udlejning måske være en af løsningerne. På nuværende tidspunkt holder vi alle muligheder åbne, lyder svaret fra Signe Høyer, der er pressemedarbejder for Danish Design Restaurants.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce