Annonce
Aarhus

To unge bad nærmest om at blive anholdt

De to unge begik ifølge politiet tyveri og udøvede vold mod to personer, der sov i en bil i Fiskergade i Aarhus. Foto: Kim Haugaard

To mænd på 16 og 17 år overfaldt en mand udenfor politistationen i Aarhus kort efter et andet overfald og tyveri.

AARHUS: To unge mænd på henholdsvis 16 og 17 år fra Hadsten-området blev lørdag ved retten i Aarhus varetægtsfængslet indtil 19 maj i en sikret ungdomsinstitution.

Fængslingen skete efter at de to unge næsten selv havde bedt om at blive anholdt. For de afsluttede en heftig lørdag morgen med at overfalde en mand foran politigårdens hovedindgang.

- De to unge mænd antastede lørdag kl. 6.20 en mand, der stod foran vores hovedindgang og ville ind. Det udviklede sig til et overfald med slag og spark, som vi kunne se på overvågningen, og vi greb derfor hurtigt ind og anholdt de to, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi, Bo Christensen.

Samtidig viste det sig hurtigt, at de to voldsmænd var identiske med de personer, der 10 minutter tidligere havde overfaldet to andre personer i Fiskergade og stjålet forskellige ting fra en bil, som de også lavede hærværk på.

- De to anholdte passede godt på signalementet af to mænd, der kl. 6.08 havde sparket og slået på en bil i Fiskergade, hvori der lå to personer og sov. Den ene steg ud af bilen, men blev overfaldet med slag og spark af de to unge mænd og fik blandt andet 6-7 knytnæveslag. De to personer fra bilen stak af, og de to unge mænd forsøgte derefter forgæves at starte bilen. Da det ikke lykkedes stjal de ting fra bilen og sparkede på den, inden de kom hen foran politistationen og overfaldt en tredje person, beretter vagthavende.

De to unge mænd fra Hadsten er i forvejen anbragt på en ungdomsinstitution, dog ikke en lukket en af slagsen. Men den institution, dommeren lørdag sendte dem til er derimod sikret og aflåst.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce