Annonce
112

Tog halsgreb på træneren: Fodboldtræning endte i tumult

Mandag aften opstod der tumult ved fodboldbanerne på Vårkjærvej i Viby. Foto: Google maps
Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget i forbindelse med uro og tumult efter fodboldtræning i Viby.
Annonce

VIBY: Det sker nu og da, at fodboldkampe udarter sig eller at der bliver gået til stålet i forbindelse med træningen. Andre gange opstår balladen først efter at dommeren har fløjtet af eller når træningen er overstået. Og så er der de gange, hvor uroen i virkeligheden slet ikke har noget med spillet med den runde bold at gøre - en sådan opstod i Viby mandag aften. Her modtog Østjyllands Politi klokken 19.21 en anmeldelse om, at der var opstået uro ved boldbanerne på Vårkjærvej i Viby.

Da politiet ankom til stedet, var der ro på igen, men en 25-årig kvinde forklarede betjentene, at de netop var blevet færdige med at spille fodbold, da de gik retur til klubhuset, hvor der sad nogle unge mænd på bænken ude foran og fyrede fyrværkeri af. En anden af spillerne, en 26-årig kvinde, bad dem stoppe med at fyre fyrværkeri af og fik et flabet svar retur, hvorefter de unge mænd gik væk.

Kort efter var de dog retur igen og stod ved nogle biler på parkeringspladsen. Den 25-årige kvinde tog sin mobiltelefon frem for at tage billeder af mændene, der reagerede ved at gå hen mod kvinden og forsøge at fravriste hende mobiltelefonen. Da det ikke lykkedes at få fat i mobiltelefonen tog en af dem i stedet fat i kvinden og skubbede til hende, indtil hendes træner, en 25-årig mand kom hende til undsætning og fik trukket gerningsmanden væk.

Flere personer kom nu til og en af dem tog halsgreb på den 25-årige fodboldtræner, hvorefter der opstod lidt tumult, indtil de unge mænd satte sig ind i deres biler og kørte fra stedet i tre biler.

Manden, der tog halsgreb på den 25-årige fodboldtræner, beskrives som:

  • Ikke etnisk dansk af udseende
  • 20-25 år
  • Ca. 185-190 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Mørk i huden og med sort, kort hår
  • Talte dansk
  • Var iført sorte bukser og sort hættetrøje

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden eller fra andre, der måtte have kendskab til hvem de unge mænd er. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye restriktioner for børn og lærere når skolerne starter

Aarhus

Nej tak til tobak i skoletiden

Aarhus

Efter coronaudbrud: Somaliske foreninger lukker ned for al aktivitet

Annonce